Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bajkowa Syrrena27

Miałam ślub...przyszywana siostra brata z synem i mężem dali nam...300 zł...

Polecane posty

Gość Bajkowa Syrrena27

w podpisanej kopercie...100 zł za 1 osobę...a talerzyk kosztował 210 zł za osobę...Strasznie mi się przykro zrobiło i prawda jest taka że jestem zła na nią...:(

Gość jak nizej:
a od kiedy placi sie za talerzyk? daje sie tyle, ile uwaza za sluszne.

Gość ixyyyyyyyyyyy
widocznie uznala, ze nie ma sensu dawac wiecej poza tym PRZYSZYWANA SIOSTRA BRATA? :o

Gość Bajkowa Syrrena27
Nieprawda...powinno się dać aby się zwróciło za talerzy i jeszcze górka więc, to co oni zrobili jest wkurzające....

Gość ixyyyyyyyyyyy
a powiedzialas kazdemu ile placisz za talerzyk? :D

Bajkowa Syrrena27 Nieprawda...powinno się dać aby się zwróciło za talerzy i jeszcze górka więc, to co oni zrobili jest wkurzające.... Ojejej, idż i powiedz zeby dopłacila za " talerzyk":O Szlachta której nie stac na wyprawienie wesela🖐️

Gość johannnaaaa
moze nie bylo ich stac zeby dac wiecej

Gość ixyyyyyyyyyyy
1. trzeba bylo nie placic tyle za talerzyk 2. jak juz tyle musisz placic to twoim OBOWIAZKIEM jest poinformowanie o tym ile placisz; jezeli tego nie zrobilas to skad moga wiedziec ile ci dac w kopercie, zeby ci sie zwrocilo? :P

Gość iwonkaaaa
to po co takie weesele odpierdalalas skoro potem bidolisz o kilka stow ? moglas jej powiedziec ile placisz za talerzyk od odoby moze by wtedy wogole nie przyszla.

Gość ggagaaagat
Daje się tyle ile warci są młodzi:D I to bzdura że za talerzyk. Daje się tyle na ile kogo stać. Robiłaś wesele dla kasy??? Skoro nie było was stać na swesel to trzeba było nie robić. Że tez takie pustaki istnieją:/

Gość jak zapraszasz
gości na imieniny to też ci mają zwracac ? Kiedy wy durne baby zrozumiecie że ślub i "talerzyk" to wasze fanaberie a nie obowiązek spłacania przez gości ? Nóż się w kieszeni otwiera

Gość Anikar
Myślę że gości nie zaprasza sie na wesele po to żeby na nich zrobić... Od razu widać że jesteś chytra i pazerna. Trzeba było od razu nda zaproszeniach napisać ile mają dać minimum. Żal mi cie

Gość defferfg
jak nie bylko cie stac na wyprawienie wesela to nie trzeba bylo teg robic, tepota mysliz e kredytu nabierze i sie pochwali przyjecie to ebdzie lepsza od innych , zenada

Gość hirgtiv
ty kurwo! ciesz sie ze zaszczycili cie swoją obecnością! Powinnas dostac mocno w pysk za takie teksty

Gość ggagaaagat
Dokładnie - nie jest obowiązkiem gości spłacać weselne długi pary młodej:/ Żenada

Gość wiem, że ty
przecież to prowo, przynajmniej mam taką nadzieję :O

Autorka pewnie myśli, że marzeniem każdego było uczestnictwo w jej elitarnym party. Jakbyś napisała na zaproszeniu, że wstep 500 zł za osobe, to by ciebie olali. A tak wpadli, bo mysleli, że bedzie ci miło, pazerna babo :o

Gość fefdefwe
no i co z tego a od kiedy sie płaci za talerzyk , moze nie mieli wiecej , dziwne podejsice zapraszasz ludzi na wesele powinnas sie cieszyc z obecnosci a nie z góry zakładać ze opłaca sobie talerzyk ;/

Gość Anikar
defferg: ha ha dobre o tym kredycie i pewnie to prawda!wielka dama chciała się pochwalić wyjebanym weselem a tu przez kilka lat trzeba bedzie spłacać kredyt i biedę klepać!

Gość ixyyyyyyyyyyy
poza tym ta przyszywana siostra brata nie jest takze twoja przyszywana siostra?

Gość fefdefwe
a jak zrobie urodziny i zaprosze gosci to mam wyliczyc ile zapąłciłam za jedzenie i ile wypili i ze nie przejmuje prezentów za mniej niz zjedli smieszne podejsie

Gość nnjjhuh
Gowno prawxa ka ide bo musze jednej cor e bjty o sikienka 200zl drugoej buty i sukienka 180zl ja 200sukienka maz nasz zescie tylko koszula 80zl no do tevo kwiaty 50 to ile mam dac w koperte:-V????????sie pytam a gdybym chciala.jeszcze fryzjera??? Normalnie szok

Gość O ja pierdzieeelee
Ludzie to mają problemy :D:D Trzeba było ślubu nie robić, nie zapraszać. No jezu Co mi Ci mamy teraz pomóc? Kase Ci wysłać? Podeprzeć finansowo? A może zbluzgać i współczuć rodzinki? Dobra rada dla Ciebie jest taka załóż sobie pamiętnik i tam wypisuj swoje żale :)

Gość nnjjhuh
660 zl za samo wyjs ie plus koperta ja za ta kase bum wolala gdzies wyjechac ale niestety najblizsza rodzin i isc trzeba nie wiem jak mozna oczekiwac za talerzyk

Gość Anikar
No i ten nick autorki... Widac że mna sie za jakaś wyjątkową osobę a wychowania i traktu ani za grosz