Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kuki_monster 69

Jestem ładna no i co z tego skoro żaden facet mną się nie interesuje

Polecane posty

Gość Kuki_monster 69

Jestem bardzo spokojna, tak jakby wyjęta z życia, nie potrafię się głośno śmiać, mówić, opowiadać coś ciekawego, przeżyłam traumę w dzieciństwie co z powodowało, że jestem taka cicha i spokojna. Jestem mądra, z ogólnego profilu marzeniem facetów. No i co z tego? Skoro żaden nie chce ze mną stworzyć związku? Leczyłam się długo na terapii, ale żaden nie zechce takiej kobiety jak ja, mężczyźni wolą te bardziej stanowcze i głośne, ciekawe :o I to z moim wzrostem jeszcze - 156 znalezienie miłości graniczy z cudem. Niektórzy mają pecha w życiu. 🖐️

Gość Antybaby Ala
Nie ma samotnych piękności.

Gość Antybaby Ala
Sam mam 176 cm czyli wzrost ojoj dla faceta, ale i tak mnie nie chcą takie niewysokie jak Ty, bo Wy wolicie tych co mają 185 i w górę i dupa blada. Zostają mi koszykarki, a one mnie by nawet ciepłym moczem nie chciały olać zatem jestem w dupie, ale w przeciwienstwie do Ciebie mam to w dupie i się śmieje:P

Gość silvergirl
Nie żartuj znam dziewczynę która ma ok.155 cm wzrostu a faceta 190 tak więc głowa do góry dziewczyno :)

Gość IMO12358
Droga autorko - słowa 'ładna' i 'sama', to słowa walczące. Dlatego wniosek nasuwa się sam. ;)

Gość Kuki_monster 69
Miałam chłopaka który miał prawie 190 cm i średnio co 2 miesiące wypytywał się ile to ja mam wzrostu. A byliśmy ze sobą 3,5 roku, po czym mnie zostawił i odszedł do lepszej, wyższej. I od długiego czasu jestem sama. Odpycham facetów swoim spokojem i poczciwą duszą. W dodatku wyglądam na gimnazjalistkę a mam 20 lat.

Gość pomarańczlala
Faceci chcą ruchać te, które się głośno śmieją, ale wolą tworzyć związki z cichymi.

Gość Kuki_monster 69
pomarańczlala, szkoda tylko że zechcą spojrzeć na kogoś takiego jak ja, gdy już będę mieli 40-stkę na karku i masę niepowodzeń w zaliczeniu pięknych, głośnych i otwartych lasek i wyszumieniu się. Najgorsze jest to, że ja nie mam kompleksów na punkcie swojego wyglądu tylko charateru, że odstaję od innych swoją naturą i wszyscy biorą mnie za nudziarę i niezbyt poważnie traktują :o

Gość pomarańczlala
Nie przed 40... 25 wystarczy.

Gość nic nowego
brutalna prawda jestes nudna a nikt nie lubi nudziarzy

Gość xcvxvxcvxc
a ta trauma w dzieciństwie to co to było? oczywiście jeśli wolno zapytać...

Gość Kuki_monster 69
25? Niee, to jest ten okres kiedy faceci są jeszcze w związkach z kobietami, które na to nie zasługują i planują się z nimi hajtać dopóki nie wyjdzie na jaw jakiś kruczek z ich czarnej przeszłości

Gość Antybaby Ala
Noi i się potwierdziło. Wszystkie chcą tylko 190 cm. Moja teza się sprawdza. Im niższa tym chcę wyższego.

Gość Kuki_monster 69
Alkoholizm w domu, taka mini-patologia, bo na zewnątrz nikt o tym nie mógł wiedzieć a w domu było piekło totalne, dodatkowo byłam ofiarą w podstawówce. Nie będę tego ukrywać, podchodzę do tego z dystansem. 😴

Gość pomarańczlala
A czemu nie zasługują? Ja jestem głośna i nie uważam, żebym "nie zasługiwała" na związek. Każdy zasługuje na miłość. 25 to już odpowiedni wiek dla większości. Jest jeszcze wielu pierdolniętych, ale większość już dojrzewa.

Gość Kuki_monster 69
Antybaba Ala, gdy poznałam mojego faceta w wieku 15 lat miał on 164 cm wzrostu, wyobrażaszsobie że w ciągu 2 lat urósł ponad 20 cm? To jest kurwa możliwe. Myślisz że ja chciałąm mieć wysokiego faceta? Nie. W dodatku taki mnie zechciał i tyle.

Gość Kuki_monster 69
Pomarańcz, nie pisałam ogólnie tylko o facetach którzy się właśnie z takimi dziewczynami umawiają.

Gość Kuki_monster 69
chodziło mi o te dziewczyny oczywiście, które nie grzeszą mądrością i są prosto rzecz mówiąc- łatwe. Nie chodziło mi o wszystkie dziewczyny

Gość nmhhhgh
Ja też jestem ładna i wzbudzam zainteresowanie u facetów ale tylko na początku. Po tym jak mnie blizej poznają - odchodzą bo jestem nudna.

Gość Antybaby Ala
Przeklinasz, tu szukaj powodów dyskwalfikacji:P Oh takich nie chcemy, nie chcemy, nie chcemy ooooooh ooooooool ooooooooooo:D

Gość takasobiejestembabka
Wiesz co, na moje oko zakrywasz sie "trauma" z dziecinstwa;p tak naprawde uwielbiasz uzalac sie nad soba i jestes sfrustrowana, bo nie masz chopa (choc chcialabys). Uroda przycaiga, charakter zatrzymuje - pamietaj; nie ma podzialu na LEPSZE/ GORSZE czyli CICHE/ GLOSNE:) ktos rozmowny, otwarty, "glosny" jak to nazwalas moze byc lepszym czlowiekiem niz cicha myszka ;) sprobuj zrobic cos ze swoim zyciem,a nie narzekaj :)

Gość pomarańczlala
Może poszukaj w bibliotece chłopa. Poważnie mówię ;).