Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a taka sobieieieiei

Jestem bardzo ładna ale głupia, leniwa i nudna

Polecane posty

Gość a taka sobieieieiei

przyciągam wielu facetów ( i kobiet ) ale zazwyczaj konczy się na ...niczym, krotkie znajomosci kilkudniowe max kilka tygodniu lub...na zachętach do sexu. Nigdy nie mialam seksu jestem dziewicą, gdy bylam juz w lozku zawsze cos wymyslilam typu telefon od mamy(kolezanki), nagla niedyspozycja zdrowotna etc... nidy nie bylam w związku, rozmowa początkowe zauroczenie a potem pusta dno :O zazwyczaj uciekają bo nie ma o czym ze mną rozmawiac nie mam zainteresowac, poza wydawaniem pieniedzy na niepotrzebne przedmioty

Zakupoholizm to też jakieś zainteresowanie. Całkiem modne. Ile masz lat, wzrost, waga, wskaźnik bmi obliczymy sami. Najlepsza będzie fotka. Może być profil na fotka.pl

Gość a taka sobieieieiei
23/168/55 szatynka piwne oczy zdjec nie daje, moje naga fotka krązy po czaterii - z głupoty wysłałam jednemu frajerowi, dobrze ze bez twarzy :O

Gość nic nowego
nie martw sie jestes jak wiekszosc

Gość a taka sobieieieiei
Uswiadomiłam sobie swoją głupote w ogolniaku, wczesniej uwazalam się za ideał ;O

Gość 22 lata czuje koniec swiata
hey, nie martw sie, nie masz najgorzej :classic_cool: przez rok seksiłam sie z beznadziejnym w łóżku fagasem, a teraz w te wakacje zostalam wykorzystana po pijaku :D :o :o :o także ogólnie rzecz biorąc jesteś w lepszej sytuacji ja mam mnóstwo zainteresowań, talentów, uprawiam sporty, rysuję, śpiewam, gram na pianinie, studiuje, czytam ksiązki, pracuję, kolekcjonuje rożne rzeczy, mam rozeznanie w wielu tematach, ale to NIC NIE ZNACZY. faceci to wzrokowcy, lecą na ładne laski, imponuje im skromność i seksapil.. rzadko który potrzebuje do szczęścia wiecej niz duzych cyckow, zgrabnej pupy i nici porozumienia w związku..

Gość a taka sobieieieiei
takich wyczuwam na kilometr i nie daje sie dlatego jestem sama ,cos tam w głowie mam :D

Gość pomarańczlala
"imponuje im skromność i seksapil" Tylko jak to połączyć? 😭

Gość samuel l jackson
Autorka wcale nie wydaje sie specjalnie glupia. Moze nie jest z Toba tak zle?