Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość baryton kobiecy la la lalala

Mezczyzni -pytanie do was

Polecane posty

nie sadzilam ze kiedys bedzie to problem ale coz, roznie bywa. jestem kobieta i mam bardzo niski glos. Moj poprzedni mezczyzna twierdzil ze to bardzo seksowne (chociaz fakt, byl on nieco dziwny) , ale dzisiaj dowiedzialam sie niemilej rzeczy. Otoz rozmawialam przez telefonem z jednym klientem (praca dorywcza na telefonie) i zawsze sie przedstawiam (witam tutaj x moje imie x ) i wszystko szlo dobrze do samego konca kiedy facet powiedzial ze mam okropny glos, nie mozna go sluchac i powinnam zmienic prace. gdyby to byl jeden raz nie zwrocilabym uwagi ale niestety od pewnego czasu slysze nieprzyjemne komentarze na ten temat od osob z pracy itd. teraz pytanie do mezczyzn - czy to naprawde takie nieprzyjemne sluchac kobiety o niskim glosie? wiem ze czesci moze sie to podobac ale ostatnio zaczynam w to watpic.

Gość Antybaby Ala
Olej to chcą Cię zniszczyć.

podbijam

serio pytam.

Gość wkurzonaa kafeterianka
zapewne rzadko uprawiasz seks, czesty seks zmienia glos

Gość 5d78d74d444
Dla mnie taki glos jest obojętny, w sluchawce czy w realu. Nienawidze za to piskliwego ''slodkiego'' glosiku jaki maja niektore dziewczyny, no bym ją rozszarpał i rzucil na pozarcie psom :O

Gość Antybaby Ala
Prezcież ci serio odpisuję. Czy ja muszę to rozwijać? Ludzie Ci zazdroszczą i chcą się pozbyć konkurencji, wpleść swojego krewnego do firmy. A niektórzy z nudów Ci docinają. Jedni lubią blondynki, inni szatynki. Z resztą jak do mnie dzwoni babka na telefon to chwalę Jej głos, ale powiedzmy sobie szczerze WKURWIACIE TYMI TELEFONAMI. JA WIEM, ŻE Z PRACĄ KRUCHO i TYLKO DLATEGO TO WIECIE, ale WKURWIACIE i NIE DZIW SIĘ, że są negatrywne rekację. Zwłaszcza, że nie dzwonicie z dobroci serca tylko wlepić jakieś gówno i naciągnąć klienta.

Gość Antybaby Ala
* I TYLKO DLATEGO TO ROBICIE

Gość Antybaby Ala
Oosbiście bym wolał na seks-telefonie robić i mówię to jako facet niż w jakieś sieci, banku na telefonie. Co innego recepcja na hotelu itp. Ale takie pracę jako TELEMARKETER WKURWIAJĄ LUDZI.

Gość pomarańczlala
Też mam dość niski i często ludzie się dziwią, że tak bardzo. Ale to podobno pociągające.