Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie numer 1 dzs

Co myślicie o takich facecie? ...Całe życie siedzi w domu z matką

Polecane posty

Gość pytanie numer 1 dzs

Ma 28 lat około 160-165 cm wzrostu waga około 50kg albo i mniej , drobny chudy mysi blondyn nie ma żadnych znajomych po maturze poszedł na teologie czy cos podobnego, mial byc księdzem jednak przerwal po 1,5 roku... od tego czasu caly czas siedzi w domu, w ogole nie wychodzi tylko w niedziele z matką na 18 do kosciola, pod pache idą razem...w wakacje czasem idzie pospacerowac do pobliskiego parku i nad zalew... matka podobnie, siedzi cale zycie w domu, nigdy nie pracowala, siedzi z synkiem ogladajaa tv, obgadują wszystko i wszystkich, siedza przy kompie i chodza do kosciola mąz uklada plytki i inne, zlota rączka robi jak wół, drugi syn uciekl od nich na studia

Gość sowieta z rosji
patologia. że jemu to nie przeszkadza?

Gość pytanie numer 1 dzs
z tego co wiem to chyba nie, gada jak przekupa, jak stara baba na targu ,zupelnie jak matka

Gość Wielki Elektronik
nic nie myślę, nie interesuje mnie to, każdy spędza swój wolny czas jak mu się podoba, jeden siedzi na kafeterii drugi w domu przed tv trzeci na ławce z kolegami pije codziennie piwo to że wy lubicie towarzystwo ludzi to nie znaczy ze musi być taki jak wy, można na przykład powiedzieć że jesteście dziwni bo nie uczycie się np. języków obcych albo że nie czytacie książek a przez to jesteście ubodzy leksykalnie