Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niteczka__

detektyw Rutkowski wymienia kobiety jak rękawiczki

Polecane posty

Gość Niteczka__

a przecież to cham i kurdupel !

Gość prawiki so tutej
Nawet towarzysz Zomowiec rutkowski ma panny a prawiczki z kafe niet.

Gość zawsze skromna
http://zyciegwiazd.onet.pl/329658,0,maja-plich-bylam-najladniejsza-w-klasie,fotonews_detail.html KOBYŁECKA MIAŁA PRZYNAJMNIEJ COŚ W SOBIE A TA DRUGA TO TYLKO CIAŁO

Gość Jajeczniak
ale Rutkowski ma kasę i jest witalny a na taką kombinację każda samiczka w przyrodzie poleci

Gość Rodriguez
Ma kasiorę to rucha dziwki jak szalony :) Proste :)

Gość anykaczysta
"detektyw Rutkowski wymienia kobiety jak rękawiczki" za to prezes Jarosłąw K. pozostaje wierny dozgonnie .... kotom.

Gość Jestem blondynka-ciemna
jedno jest pewne - lubi 27 letnie brunetki

Gość Dorota Kowalska
Prywatnie Krzysztof Rutkowski też lubił poszaleć. Markowe ciuchy, dobre samochody, piękne kobiety u boku. I choć w wywiadach powtarzał, jak ważna jest jego rodzina: córka i żona, nie uciekał przed fotoreporterami, kiedy ci robili mu zdjęcia z Agnieszką Frykowską, popularną "Frytką", albo innymi wpatrzonymi w niego blond pięknościami. - Czy trzeba mieć romans, by wspólnie wypić kawę? Mam biuro poselskie na Piotrkowskiej. Na tej ulicy spotykam mnóstwo znajomych - mówił wtedy dziennikarzom Rutkowski. - Mam w nosie plotki! Biorą się z zazdrości moich pseudokolegów. W każdej atrakcyjnej towarzyszącej mi kobiecie widzą moją kochankę. Lubię kobiety, a one ciągną do mnie jak do miodu. Ale nie tracę głowy, bo nadal jestem w związku małżeńskim z Anią - twierdził. Z Anną, germanistką, poznali się w Austrii. Mają córkę Werę. To Anna pomogła mu rozkręcić firmę za granicą. Ale losy ich związku są dość burzliwe. Kobieta podejrzewała go o romans, składała pozwy o rozwód, on twierdził, że nigdy nie da jej odejść. I chyba do tej pory są razem. Jak potoczą się losy detektywa Rutkowskiego? Prokuratura twierdzi, że ma przeciw Rutkowskiemu mocne dowody, sprawa śląskiej mafii paliwowej wciąż trwa przed katowickim sądem, nie wiadomo, do jakich wniosków dojdą prokuratorzy badający jeszcze raz sprawę porwania i zabójstwa Krzysztofa Olewnika. Rutkowskiemu też zabrakło pomysłów na siebie. Ale chyba, jak nigdy dotąd, ten mistrz autopromocji pragnie dzisiaj świętego spokoju.

Gość Dorota Kowalska
tak było w 2010 a potem były inne w tytm Kobyłecka - zakonnica

Gość Są pieniądze są kobiety
jest wygląd są kobiety Nie liczy się jakim jesteś człowiekiem

Gość nie kobiety tylko samiczki
homo sapiens sapiens. Określenie kobieta zakłada jakiś poziom uczłowieczenia a to dotyczy jakichś 10% samiczek.

Gość Walicka....
Krzysiek, bierz mnie !

Gość jankazewsijednej
detektyw rutkowski zbankrutuje wkrótce więc jak nie zapłodni teraz to już nie zapłodni

Gość vewve
Czekamy aż Kasia W, skończy 27lat. Jest aktualnie brunetką :D

Gość dziarrrrra
rutkowski to dupek !