Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tragedia co ja narobiłam

Ośmieszyłam się w pracy, nie wiem co jutro bedzie. Chyba sie zabije :(

Polecane posty

Gość tragedia co ja narobiłam

Miałam przyniesc karte pamięci z wypelnionymi dokumentami,ankietami etc siedzialam nad nimi caly weekend zgrałam wszystko...ale wzięlam przez przypadek drugą karte z moimi prywatnymi zdjęciami z wakacji, z solarium - tam bylam nago :( - kilka fotek przerobionych w photoshopie tak z ciekawosci jak bede wygladala z wiekszymi cyckami czy szczuplejszymi nogami, wszystko to trafilo do komputera a potem jakas kurwa rozeslala innym i mam przeczucie ze moje zdjecia mają wszyscy :( juz dwie osoby widzialy, komentowaly niby miło ale pod nosem widac szydercze usmieszki :( nie chce jutro isc do pracy, chyba sie zwolnie :(

Gość Antybaby Ala
Czas Pupeczko (tak pieszczotlwie) odpalić Elizabethotown i zobaczyć jaką kleskę poniósł główny boahter i zobaczyć co mu poradziła jego Luba:) Milego seansu:)

Gość To znaczy ze raczej mu
oooj grubo

Gość gffhdjhnjhgjng
udawaj ze nic sie nie stało , ze masz to w dupie to najlepsze wyjscie

Gość sdfghj6789
0/10

Gość tak albo i nie ale
prowo lub nie ale u mnie w firmie krązylo zdjecie kolezanki z marketingu, ktos jej zrobil glupi zart i dorobił twarz do golego ciala jakies sex aktorki wygladalo to jak 100% oryginal :O

osoba ośmieszana w jakiś sposób powinna pokazać ze sie umie z tego śmiać inie dotkneło ją to w ogóle, następnego dnia wszystko ucichnie :)