Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ;(((

Chłopak i jego była

Polecane posty

Gość ;(((

Hej mam problem dziś coś mnie podkusilo i weszłam na kompa chłopaka i zobaczyłam że pisał ze swoją byłą jak już sie spotykaliśmy ale były to rozmowy typu: że pisał do niej i prosił żeby odblokowała go na nk i fb bo chce zobaczyć jej zdjęcia,napisał jej że dziewczyna wyznała mu miłość i nie wie co ma zrobić(chodzi o mnie) a to on mi pierwszy wyznał miłość i to ja nie wiedziałam co mam zrobić,napisał jej też że wyjedzie do norwegii i mi nic nie powie bo nic do mnie nie czuje i to nie ma sensu, nie wiem co mam z tym zrobić czy dać mu szanse czy lepiej to zakończyć? Bo on mi wpiera że to było kiedyś i nic do niej nie czuje a mi to jednak nie daje spokoju

Gość ;(((
proszę o pomoc

Gość wredniucha
ha ha ha! ale tobą kręci kłamczuch jeden!!! a ty głupia się tak dajesz? mózgu nie masz?

Gość Milusiak1313
Jeśli ja bym sie o takim czymś dowiedziała to już zaufania na pewno do niego bym nie miała i myslę, że po pewnym czasie bym zakończyła związek

Gość lehhhh
co za dupek, znam ten typ, uciekaj jak najdalej bo widocznie facet sam nie wie czego chce a ty jestes tylko chwilowym zamiennikiem

Gość ;(((
i jeszcze ma pretensje do mnie że grzebałam w jego rzeczach,a teraz jak chciałam z nim o tym popisać to powiedział że chce do mnie przyjechać i pogadać a ja powiedziałam że nie to on powiedział że idzie z kolegą na piwo i później popiszemy

Gość Fotoman
kopa w tyłek

Gość chcenormalnieżyć
jeju , faceci są na prawdę beznadziejni. Na piwo ? Na jakie piwo ?? Powinien się dalej starać przekonać Cię , ze to nie jest tak jak myślisz , mimo że powiedziałaś że nie chcesz się z nim dzisiaj spotkać . A on na piwo poszedł ? Proszę Cię.

Gość ;(((
na dodatek pisał jej ze go nie krece i sie do niego przyczepilam

Gość wredniucha
przecież on już dawno kopnął autorkę w dupę - faktycznie, ma rację pisząc do tamtej, że go nie kręcisz i się przyczepiłaś

Gość cxd co
no ale kiedy to bylo? ile juz jestesie razem, rok? 2 lata? 3 miesiace? to wazne.

Gość ;/
to było w grudniu tamtego roku ale dopiero wczoraj się o tym dowiedziałam a jesteśmy ze sobą od stycznia. I nie wiem kto i po co podaje się za mnie pisząc że mój chłopak napisał ze go nie kręce.