Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ulciaaa

fitness dla kobiet w ciąży

Polecane posty

Gość ulciaaa

co o tym sądzicie ? Czy warto zapisać się na tego typu zajęcia ?

Gość Sara_25
Podnoszę temat bo mnie też to ciekawi. Wydaje mi się, że to fajny pomysł, ale jeszcze nic o tym nie wiem. Jestem na początku ciąży.

Gość ulciaa
właśnie... czy żadna z Was w stanie błogosławionym nie brała udziału w tego typu zajęciach i nie mogłaby tutaj napisać paru swoich uwag na ten temat ?

Fitness w ciąży jest super! :) Bardzo polecam, ja chodze od 2 miesięcy i jestem bardzo zadowolona. Nie dość że przygotowuje już do samego porodu, to na dodatek ma się kontakt z innymi mamami:) Każda rozumie kiedy któraś ma słabszy dzień, plotki z innymi ciężarnymi przed i po są również super!:) Trzeba tylko wybrać dobre miejsce i instruktora!:) Zapraszam na moje aukcje, u mnie płeć się nie sprawdziła i trochę się tego nazbierało. Ubranka dla dziewczynek nowe, oraz używane w bardzo dobrym stanie. http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=5697987

Gość ja chodziłam całą ciążę
ja chodziłam całą ciążę, oprócz tego cwiczenia na szkole rodzenia. No, może nie całą bo od 30 tyg lekarz nie pozwolił, bo szyjka mi sie bardzo skróciła. Polecam, nie bardzo tak sie zastac cąla ciąże, potem ciezko wrócic do formy. Oczywiscie, jeżeli nie ma przeciwwskazań :)

Gość ulciaa
Dzięki Dziewczyny za odpowiedzi !! Ja jestem teraz w 4 miesiącu ciąży, przed ciąża byłam aktywna sportowo, biegałam, ćwiczyłam brzuszki itp i teraz bardzo mi brakuje ruchu ! A poza tym takie zajęcia przecież też pewnie przygotowują do porodu i wpływają pozytywnie na jego przebieg :)

Gość u mnie w mieście
jest na fitnessie program pt. aktywne 9 miesięcy, widziałam fotki z zajęc- panie bardzo zadowolone, poza tym pływalnie tez organizują tego typu kursy- aktywnosc fizyczna bardzo dobrze wpływa na ciażę ( o ile nie jest zagrożona ), mamę i dziecko, a potem ułatwia poród ;)