Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdalenkaaaaaaa32

uczulenie na krem z witaminą A a tabletki wit A+E poradzcie

Polecane posty

Gość magdalenkaaaaaaa32

kupialm sobie masc z witamina A bo wyczytałam duzo pochlebnych opini o niej ale chyba mam uczulenie zrobila mi sie taka kaszka na twarzy taka sama jak po mleczku i toniku ziaja nagietek i teraz tak mysle i czytam skład czyzbym miala uczulnie na witaminę A? a jesli zazywam tabletki A+E to tez mogą mnie uczulac czy tylko kosmetyki zewnętrzne z tą witamina?

Może masz uczulenie od parafiny lub innych skladników kremu? Idź do alergologa. Nigdy nie widziałam nikogo, kto by miał uczulenie na witaminy.

Gość gdahgda
poczatkowo tak mialam, ale skora ktora jest przystosowana do chemii przyjmujac witaminy tak wlansie reaguje. jakies 2 tyg z nierowna skora, a potem coraz gladsza skora. obecnie mam super gladka i nawilzona - warto byc cierpliwym. i wlasnie korzysta ze "smarowidel" naturalnych, mimo poczatkowego wysypu. pozdrawiam

Gość gość
Wczoraj posmarowałam twarz maścią z wit A. Dzis rano mam całą twarz w krostkach , na policzkach czerwone. Piecze mnie i swędzi. Alergolog prywatny dopiero za tydzień może mnie przyjąć ( takie są terminy w Warszawie ). Uczulenie można mieć na WSZYSTKO