Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rozowa landrynka

Co jest lepsze być zdradzaną i otym wiedzieć czy może żyć w nieświadomości

Polecane posty

Gość nie znam sie to sie wypowiem
a co masz zamiar kogos poinformowac o zdradzie?

Gość jdjdjjd
lepiej wiedziec

Gość PlanetaMałp
To zalezy od tego czy cenisz w życiu prawdę, czy masz odwagę i siłę ją przyjąć, czy wolisz żyć w iluzji, kłamstwie. Na kłamstwie nie stworzysz solidnego związku, żadnego związku.

Lepiej jak facet Cię zdradzi, zostawi ,a Ty o tym się nigdy nie dowiadujesz tzn że powodem rozstania była zdrada

Gość cxd co
dla osoby zdradznaej lepsza jest nieswiadomosc pod warunkiem ze nigdy sie nie dowie. bo jak sie dowie ze 3 lata byla oszukiwana, i wszyscy naokolo wiedzieli to dno

Gość cxd co
pierdolisz, jak masz sie nigdy nie dowiedziec i zyc dalej szczeliwie to lepiej nie wiedziec. zwlaszcza jak sa dzieci, wwpolne zycue, mieszkanie, milosc, kotra sie gdzies na chwile zapodziala. a takiue przyznnaiwe sie sluzy tylko ukojeniu wyrzutow sumienia zdradzajcemu. jemu lzej a zdradzana ma rok z zycia

Gość dfdg
dokładnie, jeśli jednorazowa zdrada skok w bok to lepiej nic nie mówić

Gość dfdg
ja wiem o zdradzie mąża, ale dlatego, że widac było jak na dłoni ze coś sie dzieje... teraz chciałabym wiedzieć juz wszystko, od a do z bo mam pełno pytań, albi nigdy nie wiedziec, nie miec podejrzeń, nic- czyste konto

ja wolałabym życ w nieświadomosci- to znaczy jeśli byłby to jednorazowy wybryk. Gdyby miał kochankę wolałabym wiedzieć- po co mi taki facet?? Poza tym byłabym ciekawa dlaczego!