Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość halinka.............

jeśli będę miała wziąć ślub...

Polecane posty

to tylko z bogatym mężczyzną... Ponieważ pochodzę z biednej rodziny i wiele moje oczy widziały.Zazwyczaj gdy zaczynają pojawiać się finansowe problemy zaczyna się tez problem alkoholowy potem tez przemoc itp. ja jestem osoba ambitna która pracuje i dobrze zarabia i nie chciała bym kiedyś skończyć tak jak moja mama która praktycznie cale życie ciężko pracowała żeby utrzymać cala rodzinę łącznie z moim ojcem.Dzieki temu tez mam slaby kontakt z nią bo nigdy jej nie było,nigdy nie poczułam jej miłości.jestem osoba wartościową i szukam faceta wartościowego :)

Gość ciasto_wiśniowe
A jak się w biednym zakochasz,pokochasz- to co wówczas?

jestem ostrożna uczuciowo najpierw wyłapuje wady a dopiero potem patrze na zalety

Gość kompastnik
kolejna debilka życzę ci aby się tobą zainteresował milioner głupia cipo

nie musi być milionerem wystarczy żeby miał pookładane w głowie i żeby był w stanie włożyć w życie tyle ile ja i abyśmy szli do przodu zamiast do tylu.nie chciała bym żeby kiedyś moje dzieci miały takie dzieciństwo jak ja

kompastnik huju głupi czy ty wiesz co mówisz? Chyba nie rozumiesz sytuacji. halinka............. tak się wydaję, że trzeba bogatego. Jak się nie przepija wszystkich pieniędzy to na prawdę można żyć na normalnym poziomie. Wiadomo, że człowiek, który nie radzi sobie z problemami może popaść w alkoholizm, bo chce od problemów uciec. Dlatego musisz być dla męża silnym oparciem, a nigdy po alkohol nie sięgnie :)