Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość makal

czy to uczucia?

Polecane posty

Gość makal

witajcie, czy wedlug was to coś znaczy? 1. minelo 9 miesiecy od naszego rozstania oboje jestesmy wolni nawet nie szukalismy nikogo innego. 2. mamy staly kontakt 3. robimy fajne rzeczy 4. czesto sie przytulamy i rozmawaimy jak para 5. zaraz po tym sie dystansujemy 6. nie wyrzygujemy sobie juz zali a widzimy same pozytywy 7. on wspomina nasze fajne chwile oglada nasze wspolne zdjecia 8 przypomina mi fajne chwile 9. jest zazdrosny o mnie 10 wypytuje o moje sprawy osobiste 11. ale gada tez bzdury typu musisz znalezc sobie wrazliwca bo ja jestem oschly po tym zaraz sie wycofuje i moze ze tak specjalnie robi. zaznaczam ze nie sypiamy ze soba krotko po rozstaniu sie zdarzylo ale od 7 miesiecy nic co najwyzej przytulamy sie bo ja nie chce nic blizszego z nim robic tu sa uczucia nadal?

Gość makal :)
coś jest na rzeczy :):):)

Gość Palomaaa
A co jeśli pewnego dnia powie, że spotkał kogoś?

Gość makal
no wlasnie nie wiem czy spotka:) po drugie mowi mi ze jestem dla niego idealna ale nie moze zniesc i zaakceptowac jednej rzeczy ze mu jecze i czepiam sie go z tego pwoodu sie rozstalismy za duzo analiz pytan i klotni duzo zrozumilam i wiem ze mial racje ale nas ciagnie ciagle do siebie