Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Piterson1234

kobiety...

Polecane posty

witam mam takie zapytania co dalej oto cala historia : pewnego dnia przyszła nowa dziewczyna do mnie do pracy i zaczęła wypytywać moich kolegów z pracy czy jestem wolny ile mam lat itp poinformowali mnie ze wypytuje i w ogóle i zaczelem się nią interesować i w ogóle od tamtego czasu praktycznie non stop ze mną pisze smsy niekiedy nie nadążam odpisywać a każdy weekend spędzamy razem problem w tym ze kiedyś zaczęliśmy gadać o związkach itp i jakoś tak wyszło ze zapytałem ja czy jest za wcześnie żeby było coś więcej miedzy nami niz kolega koleżanka i powiedziała ze potrzebuje czasu tylko dla mnie to trochę dużo wydaje się czasu bo to trwa już kolo miesiąca i nie wiem po prostu po jakim czasie coś z tego wyniknie a jak zapytałem jej czy coś wyniknie mówi ze "okaże się :) " także nie wiem zbytnio jak to interpretować itp ( nikt nie całuje i to cały czas bez powodu i nie tylko...)

Gość Palomaaa
Miesiąc to długo? Faceci mają skłonności do przesady. Laska chce Cię wybadać, czy nadajesz się na potencjalnego chłopaka.

Gość kbgkijhg
cierpliwosci,widocznie nie potrafi tak szybko sie zaangazowac ,moze podobasz jej sie ale jeszcze jest za wczesnie

niby tez mi powiedziała ze nie jest gotowa odrazu na zmianę bo jak zaczelem z nią gadać to zostawiła swojego faceta i na początku było naprawdę trudno ale teraz z dnia na dzień jakby lepiej i sama mi mówiła ze potrzebuje troszkę czasu . mówiąc szczerze zawsze wszystko szlo w tych sprawach u mnie bardzo szybko dlatego pytam bo jeszcze w takiej sytuacji nie bylem żeby tak długo coś się rodziło czy jak to nazwać

Gość i w ogóle
:D

Gość s.Fiutacja, furtianka
jesteś głupi ćwoku testowany, a tobie się wydaje żeś przystojny, głupi ciulu

chodziło mi o to co sadza o tym wszystkim kobiety bo wiedza jak to jest u mnie zawsze się wiązałem z kobietami po naprawdę krótkich okresach czasu typu 2 czy 3 tygodnie także nie wiedziałem i nie wiem o co chodzi jej czy się bawi czy jej naprawdę potrzeba czasu

To że z innymi poszło tak łatwo, nie znaczy, że z tą również. Skoro niedawno z kimś zakończyła związek to zapewne jest teraz ostrożniejsza. Nie chce znowu się zawieść, dlatego potrzebuje czasu stąd te słowa ,,to się okaże'' czy że nie jest gotowa. Nie naciskaj, bo ją zniechęcisz. Spotykajcie się na luzie. Na pewno sobie nie pogrywa zwłaszcza, że sama o ciebie wypytywała.

miejmy taka nadzieje bo mi naprawdę zależy i fajnie się rozmawia przed chwila właśnie ja zaprosiłem na wspólne wyjście na większy spacer na malte i do zoo i nawet sama mówi ze trzeba trochę się wyrwać :D