Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sercjanka22

jakie są objawy zrostów po cc?

Polecane posty

Gość sercjanka22

w którym miejscu jest ból ijak go można opisac? czy na usg brzucha zrosty sa widoczne?

Gość jdlasjhdfd
lekarz powiedział, że po cc zawsze są zrosty. Najczęściej niewielkie i nie dają o sobie znać a czasami moga powodować dolegliwości.

Gość sercjanka22
MIALAM ROK TEMU CC a od miesiąca bóe brzucha

ja mialam 4 lata temu i nie raz jak leze na boku czuje ze mnie cos tam uwiera nie umiem dokladnie okreslic tego bólu ale lekarz powiedzial mi kiedys ze to sa zrosty no i czasem moze bolec

Gość gość
ja jestem 13lat po cesarskim cieciu od samego poczatku po operacji mam spore dolegliwosci boli mnie szycie z lewej stony ciecia pieczenie szczypanie ciagniecie tej rany bol okropny przy wstawaniu z pozycji siedzacej przy kichaniu kaszlaniu,czeste bole brzucha.mnie ginekolog nie poinformowal ze takie zrosty ze wogule takie cos istnieje moze miec miejsce,gdy bym tylko wiedziala napewno bym sobie kupila taki zel,cieszylam sie ze cesarke bede miec i bedzie po wszystkim,teraz to zaluje ze nie moglam rodzic silami natury.strasznie utrudnia mi to funkcjonowanie

Gość gość
widocznie kiepsko Was pozszywali:( ja miałam 3 razy CC i nie odczuwam żadnych nawet najmniejszych dolegliwości