Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lenaaax3

problem

Polecane posty

Gość lenaaax3

Witam. Mam taki dylemat. W maju byłam w szpitalu, ponieważ zdarzyło mi się kilka razy, może i kilkanaście uprawiać seks bez zabezpieczenia. No i pech chciał, że coś mi się tam podrażniło, wdało się zakażenie i wyszła z tego jakaś spora infekcja, bo leżałam 10 dni na silnych antybiotykach w szpitalu. No i teraz nie uprawiam już na razie seksu oralnego, ale przerzuciłam się na analny. Tylko że zaczęłam się martwić, że może od tego też mi będzie coś takiego. Chociaż to są przecież inne wejścia, że tak powiem, więc wydaje mi się że od tego nic mi nie powinno być ; ). A wy co o tym myślicie?

Gość ee ihhuhuh
a mozesz sprecyzowac jaka infekcje mialas?

Gość oj będzi się działo
będzie piekło hahaha

Gość Nie stac cie na kondomy
Czy jak?

Gość lenkaaax3
Nie wiem jaką miałam infekcje dokładnie xd. Znaczy nie wiem jak Ci to opisać. Po prostu widocznie od częstego seksu bez gumek coś mi się tam zatarło i ogólnie i miałam zapalenie pęcherza, a potem zrobiła się z tego grubsza infekcja. A co do innych odpowiedzi które mam w dupie, bo ja zadaje normalnie pytanie, a widzę że niektórzy nie potrafią normalnie odpowiedzieć to dla Twojej wiadomości stać mnie na kondomy, tylko że jakbyś nie wiedział seks z gumkami jest mniej przyjemny, a z resztą do seksu analnego nie są aż tak potrzebne prezerwatywy jak to seksu oralnego ; ).

Gość ja ja ja
ojej...dziewczyno skad Ty jestes??..nie daj Boże trafić na partnera po Tobie :] " a z resztą do seksu analnego nie są aż tak potrzebne prezerwatywy jak to seksu oralnego ; ). "...... dziewczyno nie bierz sie w ogole za seks!! bo od tego seksu analnego to G*OWNO o nim wiesz....

Gość bejlabejla
O.o !!!!! dziewczyno, do seksu analnego lepiej podchodzic w gumce!!! wiesz ile tam jest bakterii kalowych?? jeszcze latwiej potem o infekcje bakteryjna i to nie tylko twoja ale tez partnera :o jak mialas infekcje pochwy i pecherza to pewnie bakterie wlasnie - trzeba dbac o higiene, o wlasciwe nawilzenie, leczyc tez partnera a nie przerzucac sie na anal, ktory wcale nie jest zdrowszy :o zrob posiew, przelecz partnera i uprawiajace normalnie seks. a jak anal to tylko w kolejnosci najpierw normalnie potem anal, bo jak mowie - bakterie kalowe spobie poprzenosisz do pochwy i bedziesz miala wieczna infekcje. i dbajcie o higiene, jakis fajny plyn z kwasem mlekowym sobie kup, profilaktycznie mozesz takie cos jak lacibios femina brac - to dla kobiet ze sklonnosciami do infekcji.

Gość bgui
Seks oralny w gumce????????? Skąd ty sie dziewucho urwałałaś? Najlepiej zrobić tak - najpierw niech cie wyrucha bez gumki w odbyt a potem w usta.