Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cień cienia

cień na teście ciążowym

Polecane posty

Gość cień cienia

wiem,że jest mnóstwo tematów o testach ciazowych ale chciałabym poznać historie tych z was ,które miały w miejscu 2 kreski na teście zaledwie cień kreski a były w ciazy wczoraj zrobiłam test 25dc i własnie taki cień zobaczyłam..dziś powtórka i to samo..8 tygodni temu poroniłam. test ma czułośc 25 co myslicie?

Gość summer bay
idź na bete na forum nikt Ci nie powie. na większości testów piszą że jeśli jest nawet cień kreski to jest ciążą. ja osobiście też tak miałam i ciąża się potwierdziła, ale jeśli chcesz wiedzieć na 100% to idź na betę. z góry mówię że jeśli pójdziesz teraz do gina to on i tak odeśle Cię na badanie krwi więc zeby sobie zaoszczedzic czasu idz na bete od razu. kosztuje grosze a bedziesz pewna.

Gość cień cienia
niestety nie mieszkam w Polsce i beta kosztuje 25 euro wiec raczej to odpada

Gość summer bay
to żyj w niepewności

Gość cień cienia
wiesz co?jak masz pisac w ten sposób toi ci dziękuję chchiałam jedynie zapytać czy mimo tak mało widocznej kreski mozliwa jest ciaża,to wszystko dobrej nocy,pozostanę w nieświadomości

Gość summer bay
pisałam że możliwa. a jak się okaże że jesteś w ciąży to też będzie Ci szkoda kilka euro na badanie albo lekarza?? dziecko to chyba priorytet...

Gość Natkaaaa
Też tak miałam. lekarka powiedziała mi że nie ma znaczenie jak bardzo wyraźna jest kreska, jeśli jest to znaczy że to ciaza. i byłam w ciąży.

Gość summer bay
jeśli kreska jest blada to najprawdopodobniej stężęnie beta hcg jest jeszcze niskie, z dnia na dzień będzie rosła to i kreska powinna być bardziej wyraźna

Gość cień cienia
nie chodzi o pieniadze ,to nie Polska,gdzie na bete biega sie co chwilka by potwierdzic ciaze,tutaj potrzebuje skierowanie od lekarza a jak nie mam to patrza na mnie jak na idiotke ot co straciłam ciaże w 16 tygodniu,nie jestem chyba w stanie tłumaczyc wszystkim w labo po co i dlaczego itp

Gość summer bay
no to musisz czekać, spróbuj powtórzyć test za tydzień a do tego czasu na wszelki wypadek zrezygnuj z używek

Gość cień cienia
dzięki,nie pije alkoholu ani mocnej kawy nie robie sobie nadziei ,po prostu 1 raz mam taka sytuację,mam juz 2 dzieci i zawsze 2 kreska była lepiej widoczna,słaba ale dobrze widoczna a teraz po prostu ledwo co,cień i tyle

Gość jeszcze większy cień
a na moim teście druga kreska pojawiła się po kilku godzinach, po dwóch dniach po 3 minutach i była blada, a teraz 6 tc. A gdy nie byłam w ciąży nigdy nic nie wychodziło nawet po kilku godzinach.

Gość d.z.iunia
Ja miałam taką słabą kreskę, cień właśnie i to był początek 5tc jak się okazało. Test powtórzyłam po 3 czy 4 dniach i wtedy kreska była już wyraźniejsza.

Gość gryczka
U mnie był cień cienia za pierwszym razem, do było dopiero koło 20dc (bardzo krótkie cykle, prawdopodobnie do zapłodnienia doszło w 9dc) i rzeczywiście byłam w ciąży wtedy. Jednak jeśli poroniłaś 8 tygodni temu, a test jest czuły, to być może wykrył pozostałości hormonu po tamtej ciąży?

Gość cień cienia
dziękuje za odpowiedzi,dałyscie mi troszke nadzei.. na pewno nie jest to pozostałość po poprzedniej ciazy,ponieważ robiłam badanie bety miesiac po poronieniu i wynik wskazywał 0 najgorsze jest czekanie..a dzis pobolewa mnie brzuch