Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Luizka25

pROSZĘ O POMOC!

Polecane posty

Gość Luizka25

Cześć mam małe pytanie do kobiet które mają doświadczenie!Awięc tak od 14 sierpnia miałam dni płodne kochaliśmy się bez zabezpieczenia z finałem teraz po około 6 dniach odczuwam straszne bóle piersi i kłucie w jajnikach i ból w tych miejscach poniżej pasa o czym to może świadczyć?ciążą?jakaś infenkcja?

Gość Luizka25
????

Gość 26 lat
może świadczyć o ciąży, infekcji, zbliżającym się okresie.... mam nadzieje ze pomogłam... a tak poważnie to czekaj na planowany dzien okresu, jak nie przyjdzie zakup test, jeśli po okresie bóle nie przejda do ginekologa.. Tu nie ma "wróżbity Macieja", że Ci powie co sie z Toba może dziac:P

Gość Luizka25
czy kyoś się wypowie?

Gość ja ja ja
myślę że ww. odpowiedź jest wyszerpująca. Uprawiając seks w dni płodne bez zabezpieczeni i do końca...należy wziąć pod uwagę ciążę.. szanse są dość duże, zwłaszcza,że masz typowe objawy. Aczkolwiek, mogą one również świadczyć o zbliżającym sie okresie. Myślę, że przy infekcji ból piersi raczej nie występuje, ewentualnie ten ból podbrzusza, jak ze śluzem? jakieś dodtakowe swędzenie/pieczenie/nieprzyjemny zapach.

Gość Pomarańczowaaa
tak szybko objawy?

Gość nie no chyba zemdleje
Te topiki zakłada chyba jedną i ta sama osoba Ludzie jakie objawy 6 dni po stosunku Czy was kurde mózgi bolą

Gość Luizka25
ŚLUZ biały gęsty lepki

Gość Luizka25
co do tego czy mózgi bolą czy nie ludzie mają różne objawy jedni znają tak swoje organizmy ,że wiedzą ,że cos się dzieje!

Gość 26 lat
Luizka...ale tu Ci nikt wiecej nic nie wymysli! czekaj na dzien w którym powinnaś dostać okres, a może zrób test już dziś ...skoro masz już "objawy ciązowe" to może juz poziom hormonów masz na tyle wysoki ze wykryje ciąże. A śluz ...typowy , normalny dla zdrowego organizmu, jeśli nie pachnie nieprzyjemnie czy swedzi czy piecze to jest ok.. infekcji nie ma.