Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość now somone like you

kto ma tak ze wstydzi sie swojej twarzy ?

Polecane posty

Gość now somone like you

np idac ulica ? itd?

Gość mam tak samoo jak tyy
wstydze sie tego jak wygladam, bardzo mnie krepuje jak ludzie mi sie przygladaja

Gość aaarwena
masz jazdy. nie zauwazylam zeby ktos tak komentowal, nie liczacdzieci w podstawowce ale to raczej miedzy soba ;)

Gość bywa i tak...
Ja, mam z jej powodu straszne kompleksy :o Chociaz jestem strasznym pasztetem to nie zdarzają się chamskie odzywki , Rhovan widziałam Twoją fote, nie wmówisz mi że Ci ubliżają ;)

To była stara fota, po ostrym retuszu. Nie chce mi się tego pisać przy każdym temacie, naprawdę. Ubliżają mi, dosyć często. Teraz, jak już jestem dorosłą kobietą i nie staram się wyglądać jak nastolatka, to rzadziej to słyszę. Albo po prostu mam to w d i zakładam słuchawki. Ale jeszcze rok temu notorycznie słyszałam "ale pasztet", czy "jak ona wygląda? Ja bym z taką twarzą z domu nie wyszła" i to od dziewcząt, powiedzmy, w moim wieku.

Gość Zadnych pseudonimow
Niemozliwe , nie wierze ze ktos moglby byc az tak podly

Gość aaarwena
ja pierdziele, jak ktos wyglada naprawde strasznie to ludzie szczegolnie staraja sie na to nie zwracac uwagi, ludzi takich po prostu nieatrakcyjnych tez sie raczej nie komentuje (nie zauwazylam), ladnym dziewczynom czasem dostaja sie chamskie zaczepki ;)

Gość zasmuucona zyciem
ja tak mam. wgl wstydze sie caloksztaltnie swojego wygladu. kiedys szla grupka mlodych osob i mnie skomentowala : ale swinski ryj. milusio.

Pewnie takie w stylu "dziewczyno, ty mnie próbujesz poderwać? A widziałaś się ostatnio w lustrze, czy wszystkie masz szmatami pozasłaniane?" Jeden z moich ulubionych tekstów. Widocznie ja już jestem wyczulona na ciche uwagi ludzi stojących za mną w kolejce w sklepie, albo trafiam na wyjątkowych ludzi. Co ciekawe, najczęściej komentują kobiety.

Gość bywa i tak...
Bo kobiety to zawistne suki :o tylko że jesli faktycznie jakas jest brzydka to wtedy graja litosciwe i nie mowia nic albo pocieszaja, mysle ze raczej wlasnie dlatego ze wyrozniasz sie uroda, jestes ladna to one czuja w Tobie rywalke, stad docinki :o

Taa, panie po 40? Jak mówią do męża "Boże, jak mi jej żal, musi mieć ciężkie życie z taką buzią"

Gość bywa i tak...
i w tym wieku się zdarzają. Nie tylko mlode takie są. Przecież nie jesteś brzydka. A może poprostu strzelasz dziwne miny? :P

Jestem. Mam grube rysy twarzy, jak facet, nierówno osadzone oczy. Wyglądam jak przetrącony transwestyta. Ale taka już sie urodziłam i muszę z tym żyć. Kiedyś mi się wydawało, że nie jestem aż taka wstrętna i próbowałam sobie życie ułożyć. Teraz już nawet nie próbuję.

Gość a może jednak jesteś facetem
i masz siusiaka? sprawdź.

Gość bywa i tak...
a moglabys mi wyslac swoja normalna fotke? nie rozesle nikomu,tylko chcialabym sie zorientowac i moze cos doradzic :) czesto tez doradzam cos komus na intuicje i pozniej okazuje sie ze faktycznie ladnie tej osobie w tym:)

Gość bywa i tak...
i jak zwykle pojawiają sie chamy, anonimowość nie daje wam prawa obrażania drugiej osoby

Gość piękny chuysayn
ktoś znowusz ma spozniony wytrysik:-P piwa za mało albo na służbie cio zajonc a jak tam chani służbowe sprawy krązy orbitalnie? bo choryzontalnie to na razie w sferze ma rzeń cio? ale oby do grudnia a potem to do maja, sierpnia i młota ...jesienne słoty i tak se spółkuje w telewizji od 2 lat eheheheh swojom drogom ... kobiciny zal że miewa nie chosse a upławy... dobrze że wiek emerytalny wydłużyli eheheheh

Gość facettttttttttt
ty jesteś to dziwadło z niebieskim lisem na głowie? zielona panna czy jakoś tak?

Gość A kto to komentuje?
Nie slysze dziwnych uwag odkad mieszkam za granica ;) ale tu sie ludzie bardziej swoimi sprawami zajmuja a chamstwo moze wiazac sie z roznymi przykrymi konsekwencjami :) Ladne dziewczyny sa czasem chamsko zaczepiane przez sfrustrowane 'pasztety'.

Gość piękny chuysayn
ogólnie ... jakby moderowi brakło pomysłowów na głupote, to wystarczy walić a nie trzaskać, mówić a nie syczeć, a i w zołzie ktuś z czasem dopatrzy sie pięknego anioła co prawda o wilczych oczach ale jak kocha to nie zauważy...ehehehe

Gość bywa i tak...
to prawda ze za granica nikt na nikogo nie zwraca uwagi :) ba, nawet mozna sie dowartosciowac gdy faceci sie oglądają,uśmiechają itp. szczególnie zauwazyłam to w Angli :) ponoc za polkami szaleją;)

Gość piękny chuysayn
w sferze faktów to super dupa tylko te dwa pachoły z tyłu chujowe :-) afganistan to możesz gonić ...w dystansie na setke ale na lewom renke zajonc...w grupie to nwet własne gówno śmierdzi ..a ty ciongle nawet spławika nie wystawiasz z ciebie to taki baran czajoncy się w krzakach i walący prącie z obawą że nastąpi koniec świata a ty nie zdążysz ehhehehehe powtórki nudziarzu...

Gość Renata poznańska łopata
ja tak mam, małe oczy, osadzone blisko siebie, szczurza twarz, w młodosći podobałam sie tylko moim braciom, a jak przyplatał się inny facet to go od razu capnęłam żeby mi nie uciekł i przytargałam do ołtarza

Gość WeTheKingsss
Ja tez tak mam, jednak troche osob mi powtarza ze jestem ladny. Swoja 1sza dziewczyne mialem w wieku 18 lat i byla bardzo ladna, jednak ostatnio jak chcialem sie umowic to dostalem kosza 2x i moja samoocena spadla do 0.

Gość facettttttttttt
Rhovanion pokaż te fote, nie daj sie prosić

WeTheKingsss - ja próbowałam się umówić kilkadziesiąt razy. 46 tylko przez jeden portal randkowy. A byłam na wszystkich, płatnych też. Do tego biuro matrymonialne, koleżanki próbowały mnie swatać i tak dalej. Nie doszła do skutku nawet jedna randka. Albo facet nie przychodził, albo uciekał 3 minuty po przyjściu, jak mnie tylko zobaczył. Mam 25 lat i nigdy się z nikim nie spotykałam. I to daje jako takie rozeznanie w tym, jak brzydka jestem.

O, nie, coz za potworne rzeczy ktos wypisuje:P🖐️ Ale musze dorwac wrozbite ktorego tu spotkalam, bo on przewidzial ten post 'ja tak mam - żeby uniknąć ludzkiego wzroku chodzę po cmentarzach bo sie wstydze swojej brzydoty ':classic_cool: Co do tematu, glupie jestescie. Ja jeszcze sie nie spotkalam z tym by komentowano czyjas urode. Co do Anglii, taaa, szaleja za Polkami...bo latwo nogi rozkladaja:P No zarty, zartami, jednak z tego co wiem serio opinia jest gorsza o Polkach niz one sobie wyobrazaja.