Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rutya34

głupie komentarze na fejbusku od mojego meza bratowej

Polecane posty

Gość rutya34

Mojego męża bratowa,to okropnie zazdrosna babka,mimo, ze sa z mezem juz ponad 20 lat.ona nie pozwala,mu ogladac sie za innymi kobietami,robi mu sceny gdy pisze na gg z kims innym niz ona.Mnie tez sie oberwało. Mojego meza brat był u nas w piatek na imprezie ,bo sie narobił remontujac nam cały dzien ogrodek.Ja rowniez zapraszałam,nie przyszła.Natomiast gdy zobaczyła na fejsbuku zdjecie z imprezy to wpadła w wsciekłosc i zaczeła głupie komentarze pisac na moi profilu"ale moj maz sie zabawia,gdy ja haruje w prac na dwa etaty" ja pieprze.co za głupoie babsko.W dodatku lubi osoby,ktore jej prawia fałszywe komplementy na n-k "ale slicznie wyszłas i takie tam.Maxymalnie zakochana w sobie babka, a meza trzyma z daleka od seksu,bo sam mowił, ze jest oziebła i tylko marzy jej sie bogatszu facet a swojego ma za nic,b o nie zarabia milionow.jest pielegniarka,ale nie wiem co ma zrobic,bo nie wiem co mam zrobic,wkurzyły mnie te komentarze na fejbuku,bo JA JA ZAPRASZAŁAM NA IMPREZE,ALE ONA NIE PRZYSZŁA BO UWAZA NASZ ZA GORSZYCH OD SIEBIE,BO NIE JESTESMY PIELENIARKAMI ANI LEKARZAMI! W DODATKU NAPISAŁA MI KOMENATARZ POD TYM ZDJECIEM NA KTORYM JESTE,ZE WYGLADAM JAK SHREK!!nie wkurzyłysbyscie sie?a dodam,ze z wygladu jestem podobna do natalii oreiro i naprawde nie ejstem bzydka

Gość ,mjgufud
odpisałabym "To pasujemy do siebie, bo ty wyglądasz jak Osioł :D". Co do komentarzy o pracy na dwa etaty "cóż, ktoś musi pracować, żeby ktoś inny mógł się bawić :D". Gwarantuję, że nie odezwie się przez najbliższe 20 lat ;).

Gość wkurwiona na maksa grrr
Ty dziwko! Nawet tu mnie obgadujesz!

Gość wkurwiona na maksa grrr
Dziwko trzeba nie bylo stac pod latarnia.

Gość wwwwrre
nie obgaduje pisze prawde,tylko ze ty jej w oczy nie przyjmujesz

Gość aledobreeeeee
To pasujemy do siebie, bo ty wyglądasz jak Osioł : sikam ze smiechu

Gość ile lat macie?
żeby z durnych komentarzy na portalach społecznościowych robić problem?:O ja pierdzielę:O

Ja pierdziu a nie możesz usunąć komentarzy i olać zadymę, nic tak nie wkurza takich osób jak brak reakcji.

Gość prawdepowiadam
wyklucz ją ze znajomych na nk i innych portalach albo zablokuj i sprawa po czesci zalatwiona.Skoro ona nie jest stworzona do ludzi to ją nie zapraszaj na imprezy bo co kolwiek zrobisz i tak Cię obrazi.Ogranicz całkowicie kontakt z tą kobietą bo zło które w niej siedzi przytłacza innych

Gość miecho mark
ja akurat uwazam ze polskie pielegniarki to najnizsza klasa spoleczna.komentarz takiej tresci od takiej osoby nie dziwi mnie.autorko olej te babsko komentarze usun.