Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magda0012

pomocy!

Polecane posty

Gość magda0012

10 sierpnia kochałam się z chłopakiem niestety prezerwatywa zawiodła i 11 sierpnia 18 godzin po stosunku wziełam escapelle był to dzień spodziewanej miesiączki.. okresu do dziś nie ma jest tylko ciągnący się śluz.. po ilu dniach u was wystąpiła miesiączka?? dodam że 10 dni po stosunku zrobiłam test wyszedł negatywnie... jutro idę do ginekologa ale pytam tak dla pewności

Gość niuu
ginekolog w tej chwili i tak ci nic nie pomoże jeśli nawet to ciąża. Zbyt wcześnie na to.

Gość magda0012
nikt z was nie brał takiej tabletki żeby mi powiedzieć po ilu dniach dostałyście okres?

Gość Lacuma
Lekarz Ci powie, jak powinno być.

Gość niuu
widać w ogóle nie zapoznałaś się z tematem Escapelle. Czytaj: "Po kilku dniach może wystąpić krwawienie przypominające miesiączkę. Miesiączka może jednak wystąpić w swoim terminie, może się też opóźnić i pojawić w dowolnym momencie aż do terminu następnej miesiączki." MOŻE wystąpić a nie MUSI. Całość tu: http://www.antykoncepcja.pl/antykoncepcja-awaryjna/escapelle

Gość magda0012
tak ja wiem ale większośc z tego co czytałam to dostała okres 7 dni po wzięciu tabletki nawet wcześniej dlatego pytam jak było z wami... a co może oznaczać taki ciągliwy śluz

Gość magda0012
???????

Gość magda0012
i czy stosunek dzien przem miesiączką to były dni płodne?

Gość niuu
Jak do ściany. Nie było okresu i nie wiadomo kiedy będzie więc nie można powiedzieć czy to dni niepłodne były czy też coś się przesunęło.