Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poprostu Anka

facet - w łóżku bóg seksu, a w życiu pierdoła i odwrotnie.

Polecane posty

Gość poprostu Anka

hej dziewczyny czy któraś z Was miała taki związek? faceta który w seksie był po prostu mistrzem i dawał Wam orgazm na zawołanie, ale niestety w życiu codziennym był wiecznym dzieckiem, niepotrafiącym prostych spraw wokół siebie ogarnąć, a w głowie miał tylko piwko z kolegami? ja 4 lata byłam w związku z takim facetem. był moim drugim partnerem seksualnym. z wyglądu mega przystojniak, a jeśli chodziło o seks to był niesamowity, na samą myśl o nim i o tym co razem wyprawiamy robiło mi sie mokro, z nim przełamywałam kolejne etapy w seksie, orgazmy tak silne że aż mdlałam z rozkoszy... niestety była też druga strona medalu, on był kompletną niezdarą w życiu codziennym (niezdarą? a może raczej LENIEM?). nie potrafił zorganizować wyjścia do restauracji, jakiegoś wypadu za miasto czy na wakacje, takie rzeczy były na mojej głowie. w ogóle to nawet śniadania sobie sam nie umiał zrobić a pranie czy sprzątanie to abstrakcja dla niego była. praca? a po co?! rodzice pieniądz dadzą. studia? strata czasu tylko. ogólnie czas najchętniej spedzał grając na play station albo pijąc piwo z kolegami. zero ambicji. nie musze dodawać chyba że takie coś prowadziło tylko do bardzo gęstej atmosfery między nami, co za tym idzie do notorycznie częstch kłótni. w pewnym momencie przerosło mnie to wszystko i rozstałam sie. po jakims czasie poznałam fajnego faceta, był kompletnym przeciwieństwem tamtego, poukładany, zorganizowany, twardo stąpający po ziemi. dał mi oparcie, szacunek i uczucie, czyli to czego mi tak bardzo brakowało przy tamtym. niestety przeciwieństwem okazał też się w łóżku. jeśli chodzi o seks to jest kompletny niewypał, bez fantazji, bez polotu. dla niego seks mógłby nie istnieć, a ja rozbudzona erotycznie przez poprzedniego świruje przez taki stan rzeczy.

Gość ludzki przedmiot
Widzisz. Za chciwa jesteś. A tak to nie ma.

Gość sfhkls
Moze poprostu go naucz co ??? Mow mu co bys chciala oczekiwac od niego :)

sfhkls: nie da sie nauczyć faceta od tak po prostu? Oczywiscie pewnych rzeczy go nauczysz, ale nie zrobisz z faceta , ktory jest kiepski w łóżku boga seksu. Do autorki: Współczuje Ci, że tak trafiłaś, ale sa tacy faceci tez wyprosrodkowani. Mój facet jest : pracowity, zorganizowany, z poczuciem humoru, przebojowy, przystojny , w łóżku mi z nim bardzo dobrze;) wcześniej też różnie trafiałam, ale tak jak Ty? Kurcze masz strasznego pecha... Ale jak jesteś sfrustrowana Waszym pożyciem to nie widzę tego związku.

Gość NieLizMnie
emm wiadomo ze nie bedzie taki jak tqmten ale jak jest napraqde kiepski to cos sie tam moze poprawi jak mu pokazesz :p