Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grochowa313

Do jakiego miasta najlepiej sie wyprowadzić

Polecane posty

Gość grochowa313

w poszukiwaniu pracy? Myślałam o Warszawie ale za drogie są pokoje. Co myślicie o Wrocławiu? Mam sentyment do tego miasta ale nie wiem jak z pracą.

Gość w Warszawie to już sami
przyjezdni są :( A miejscowi nie mogą pożądnej pracy znaleźć, bo wy godzicie się na wszystko byle by tu być :(

Gość operator UDT
Byleby nie do Poznania. Zapyziałe miasteczko, praca za grosze, cwaniactwo i mega drogi wynajem no i przede wszystkim - dobra praca tylko i wyłącznie dla znajomków i rodzinki. Bardzo specyficzne, prowincjonalne miasteczko. teraz mieszkam we Wrocławiu i muszę przyznać, że warto było się tu wprowadzić. Jestem operatorem dźwigów, suwnic i wózków widłowych. W Poznaniu proponowano mi pensję na stanowisku operatora od 1200 - 1600 złotych brutto, zatrudnienie przez firmę pośredniczącą na umowę tymczasową (to bardzo popularna forma zatrudnienia w tym chorym mieście) We Wrocławiu zaproponowano mi umowę o pracę na okres 3 miesięcy i po 3 miesiącach umowę na czas nieokreślony. Na początku zarabiałem jako operator ok 2600 - 2800 złotych. Dziś, po 2 latach zarabiam już ok 4 tys. z premią i nadgodzinami (jest ich naprawdę niewiele), także polecam Wrocław.

Gość grochowa313
to miło widzieć takie pozytywne wieści.

Gość alfafatima
kielce też odradzam ze wzgledu na to że nic tam sie niedzieje i z pracą lipa to może kraków?:>