Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WkurzonaNamaksa

jak zablokowac wchodzenie na facebooka pomocyyyyyyyyyy

Polecane posty

Gość WkurzonaNamaksa

prosze o pomoc ! nie chce aby jedna z pracownic siedziala na fb. mimo zwrocenia uwagi - jestem przelozonym nie szefem. udaje ze nie wchodzi aczkolwiek wiem, ze prawda jest inna. zablokowalam przez windows/system itd... jej fb i to dzialalo ! przez www.facebook.com i pl nie dalo sie wejsc, ale przez google juz sie da wejsc ! jak zablokowac fb zeby w ogole nie mogla wchodzic?!?!?!

Gość WkurzonaNamaksa
podnosze

Gość a wykonuje swoje obowiązki?
jezeli tak,to z czego robisz problem.

Gość WkurzonaNamaksa
wlasnie zawala obowiazki bo widze ja non stop na fb. z poprz pracy wyleciala bo byla uzalezniona od fb i zawalala prace pomozwe ktos?

Gość cxvxccvbn
niech ją wywalą co za problem, 100 osob na jej miejsce sie znajdzie, powaznych osob ktore pracuja a nie zajmują sie pioerdolami

Gość a wykonuje swoje obowiązki?
Potrzebuje do pracy internet?Jeżeli tylko od czasu do czasu odciełabym całkowicie dostęp,a w razie potrzeby moze korzystać z innego komputera,wtedy nie bedzie mogła bezsensownie przesiadywać na fcb

Gość WkurzonaNamaksa
chce jej pomoc bo wiem ze jest w ciezkiej sytuacji ale nie moge pozwolic na takie zachowanie ... zastanawia mnie jak ona doszla do tego odblokowania w systemie ktore jej zrobilismy i mimo wszystko weszla dzis na fb

Gość WkurzonaNamaksa
potrzebuje internet do pracy okolo 10-15% w ciagu dnia.. chcialam jej pomoc bo ma ciezka syt

Gość zajmij się sobą
Nie uszczęśliwiaj ludzi na siłę. Nie rób drugiemu dobrze nie będzie ci źle. Wspomnisz moje słowa : w pracy NIE MA przyjaźni. Nawet jeżeli na razie tak ci sie zdaje.

Gość mossternia
powiedz ze na jej stanowisku pracy jest zamontowana kamera i doskonale wiesz ze siedzi na fb...i jesli jeszcze raz ja przylapiesz wylatuje

Gość a wykonuje swoje obowiazki?
Jeżeli tylko 10-15% to zablokuj jej komp.Tylko nie wiem czy macie wolny inny komp z dostępem do sieci,u nas taki "rezerwowy jest.

Gość WkurzonaNamaksa
moze ew. z mojego sprawdzic co potrzebuje

Gość gość
ale jesteście p******i,nikt nie pomógł bo nie umie

Gość gość
może wchodzi na fb w telefonie...ja tak robię w ciagu dnia,mam darmowy dostęp w dodatku

Gość columbo5
zakaż definitywnie działalności społecznej między przerwami i zaproponuj terapię (propozycja nie do odrzucenia) za nie chodzenie na terapię - ban, wylot, zwolnienie za pejsbuka w pracy - darmowy urlop 2 dni przelicz czy jej praca przyosi środki na terapię (psycholog) nie pomożesz jej trzymjąc za rękę - nie wierz w te podłe brednie z ust socjalistycznych świń w telewizji każdy ma wybór - Twoimi pieniędzmi Ty zarządzasz i jak będziesz chciała to jej będziesz płacić i bez pracy. czy będzie tak samo uzależniona od fb jak nie zarobi na teleon i internet? PS "jeszcze się taki nie urodzi, co by dogodził wszystkim" "wszystko wolno, ale nie wszystko przynosi korzyść.Wszystko wolno, ale nie wszystko buduje" pozostawiam do przemyślenia