Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OKALALA

czerwona jaby narośl u wejścia pochwy

Polecane posty

Gość OKALALA

Witam, moze to troche nie zabżmi najładniej, ale zauwazyłam, że jak się trochę rozchyli wejście do pochwy sa jakby takie płatki.. po prawej stronie jeden z tych jakby płatków jest bardziej czerwony i troszkę większy, jakby taka mała narośl..ale nie jest to w żadnym wypadku żaden guzek.. czy to coś groźnego???? ostatnio po współżyciu maiałam zapalenie cewki moczowej, i czasem jak za często współzyję to jakby łapie mnie skurcz po prawej stronie brzucha... co to może oznaacząć??? zawsze współzyłam zabezpieczając się prezerwatywą.. Okres mam regularny, żadnych dziwnych upławów.. zapach też ok, Miesiączką zawsze tak samo obfita jest i trwa mniejwiecej tyle samo czasu... podczas współżycia nic nie boli, jedynie czasem tak jak wspomniałam prawa strona brzucha. W pryszłym tygodniu dopiero idę do ginekologa... bo teraz mam okres... Czy to co opisałam, może świadczyć o czymś złym?? naczytałam się w internecie o raku, polipach, torbielach,, chlamydi itd... prosze o pomoc, bo do przyszłego tygodnia oszaleje

Gość OKALALA
dodam że partnera mam stałego..

może posmaruj provag żelem, on łagodzi podrażnienia, zaczerwienienia...najlepiej będzie jak zapytasz o to swojego ginekologa, skoro się niepokoisz, to po co się męczyć