Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bleufille

Balsam dla dziecka do atopowej skóry?

Polecane posty

Witam, macie jakieś sprawdzone balsamy do bardzo suchej skóry, nie chodzi mi o żadne emulsje do kąpieli tylko o jakiś krem, balsam do smarowania całego ciała. Mój syn ma niecałe 2 latka.

Gość njjbgfvkmv hj
Emolium emulsja do ciała. Ja za 400ml płace ok 29zł i działa najlepiej ze wszystkich.

Gość mziba
a-derma exomega dla skóry z azs, po wielu poszukiwaniach w końcu ten się sprawdził, jest tez pianka do mycia głowy. na azs podawałam tez córce probiotyk latopic, ma zatrzymać marsz alergiczny, podaje się go zanim dziecko skończy 2 lata, bo podobno wtedy przynosi najlepsze efekty.

Gość Despe 555
Bardzo polecam Cetappil, moisturizing cream for dry, sensitive skin rekomendowany dermatologicznie, a prócz tego koniecznie: http://tnijurl.com/5ee94d4ea83d/ powodzenia

Gość Despe 555
błąd .......Cetaphil

Gość Ja podaje od 6 mies., ale juz
Linoderm Ziololeku.

Gość lady bronka
smarowałam córkę cetaphilem i a-dermą, to drugie lepsze wg mnie. inne balsamy były za słabe. przy azs pomagają tez probiotyki, np. latopic, tylko trzeba go podawać 3 miesiące żeby były jakieś efekty.

Gość grace.
A podajecie jakies leki antyhistaminowe? np. zyrtec???

młody moze nie ma atopii a moze ma, jednoznacznie nikt nie stwierdził, ale jak dla mnie to ma my z leków dajemy cetalergin i do kąpieli używamy emolium, do smarowania rzadko, ale jest taka seria z kangurkiem, jest najbardziej natłuszczająca z balsamów