Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Brunetka 19-19

Za 3 tyg będę świadkowac na ślubie. Chce zamowic tą suknie 1 lub 3

Polecane posty

Gość ilghqhtg
chodzi sie jeszcze w długich sukniach na wesela?

Gość Brunetka 19-19
W sumie już coraz mniej kobiet chodzi w dlugich ale ja będę świadkową i chcę się wyróżniac. Poza tym ta jest bardzo ładna

Gość a powiem
a czy biel nie powinna byc zarezewoana dla mlodej? no chyba ze to tylko cywilny i ubera sie w inny kolor....

Gość Brunetka 19-19
Dlaczego tylko dla młodej? przecież młoda będzie miała inną suknie plus welon itp, co ma do tego kolor sukienki? Proszę doradzcie czy wziąc tą bialą czy czerwoną bo chciałabym dzisiaj zamówic zeby w razie czego moza było coś poprawic

Jesli wiesz ze suknia panny mlodej jest kompletnie inna to biel moze i by uszla, ale wg mnie szczegolnie swiadkowa nie powinna ubierac bialej. NIektore laski w takich do slubu ida...

Gość pewnie ze trzeba
ja bym nie chciala by moja swiadkowa miala biala, i nie wazne ze moja tez by byla biala z welonem. Widywalam takie zdjecia z wesela, gdzie siwadkowa miala biala sukienke., jestem na NIE! Na Twoim miejscu wzielabym albo czerwoną albo tą zlotą. choć duzo tez zalezy od Twojej urody, karnacji, koloru wlosow itp. Ogolnie sukienka mi sie bardzo podoba.

Gość Brunetka 19-19
Wstyd by był gdyby zalożyła miniówkę do kościoła albo wywaliła cycki. A ja chcę zalożyc normalną elegancką kreację i uwazam że ta sukienka pasuje tym bardziej dla świadkowej

Gość bo takie są zasady
dobrego wychowania i przyjętych kanonów popełnisz wielkie faux pas jeśli wybierzesz białą suknię to ONA ma błyszczeć i rzucać się w oczy nie, TY! :-O Ty masz stać z boku i być pomocna, suknia jest bardzo efektowna, więc na pewno i tak skupi na Tobie uwagę, kup czerwoną

Gość a powiem
moja swiadkowa miala piekna rowniez dluga suknie bordo i ecru bordowy dol i ecru gorset i do tego bolerko (grudzien) i slicznie wygladala a biel moim zdaniem owniez Nie!!!!

Gość Brunetka 19-19
Karnację mam ciemną z natury, nie opalam się w solarium. Włosy czarne do łopatek będę miała nakręcone grube loki, oczy ciemny brąz. wzrost 170

Gość kiedyś brunetka$$$$$$$$
czerwona ,bo w białej bedziesz głupio wyglądać stojąc za panną młodą sukienka śliczna

Gość a powiem
ja bym wziela zlota!!!!

Gość pewnie ze trzeba
hmm to pewnie w czerwonym/złotym było by Ci super. Jak ktos napisal wyzej - suknia jest efektowana wiec tak czy tak zwrocisz na siebie uwagę :) Nie bierz białej :)

Gość sukienka ładna
Tylko kolor biały odpada na wesele,ktoś wcześniej już napisał-jest dla panny młodej i nie wypada podobnie się ubrać,nei chodzi o jakieś "gusła"raczej o zasady i dobre wychowanie