Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Milla26

MAM juz tego DOŚĆ :/

Polecane posty

Gość Milla26

Czy ktos moze mi poradzic albo miał tak samo?? Od 2 mies biorę tabletki anty i mam wrażenie że mój facet w ogóle przestał mi sie podobać... :/ kiedys robiło mi sie mokro nawet podczas całowania a teraz nawet na całowanie nie mam ochoty :/ Moj facet ma dosc wysokie libido, najczęściej uprawiamy seks 2 razy dziennie... tylko mnie to w ogóle nie rusza :/ kocham go, jest delikatny ale i za razem stanowczy.. już nie wiem co mam robic, odstawienie tabletek nie wchodzi raczej w grę bo wiem że moge miec podczas przyjmowania innych jeszcze gorsze skutki uboczne niz to... jakies porady?? dzieki!!

Gość o matko jakby
następna która dla faceta truje się tabsami!!! zeby tylko mógł poruchać bez stresu faszerujesz się trucizną , poczytaj o skutkach ubocznych tam jest rozwiązanie tej mozolnej zagadki

Gość madziulenka
RZUC TO GOWNO NIE WARTO JA OD 3 MIESIECY NIE BIORE TABSOW I CHODZE NAPALONA JAK KOTKA W RUII A NA TABLETACH TO MASAKRA NIECH ZAKLADA GUME NA FUJARE I JAZDA

Gość Milla26
nie truje sie dla faceta... zdecydowałam sie na tabsy ze wzgledu na bdobry rodzaj zabezpieczenia i komfort psychiczny.. zanim zaczełam brac tabsy mialam na niego ochote prawie non stop i tylko to mnie teraz frustruje ze teraz jest mi niemal obojetny :/ a ochota.. hmm jak raz na tydzien jest to sie ciesze...

Gość jajka z majonezem
bierz dalej to wogóle ci przejdzie ochota - tabsy to straszny syf

Gość magdalenus
ja też tak miałam jak brałam tabletki, totalna masakra! nie ma rady odstaw,mi nawet zmiana tabletek nie pomogła, brałam nawet asekurelle i nic nie pomogło.

Tabletki tak mogą mieć. JA swojej kobiecie zabroniłem ich brać bo też zauważyłem że zmniejszył się jej popęd do mnie. rzuciła i jest OK.

Gość ByćMożeŻonaPolicjanta
ja też odrzuciłam tabsy i jest o niebo lepiej,o nieeeebo,mam chcice jak dawniej.

Gość rura i jaja
no moja brała to później miała obrzydzenie do mnie a jak przestała to obrzydzenie zostało i teraz antykoncepcja skuteczna w 100%

Gość ByćMożeŻonaPolicjanta
z tym, że odkąd odstawiłam tabsy to mój posuwa mnie tylko w pupkę. Ale i tak jest bardzo milusińsko.