Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ldks128

Mam 173 cm wzrostu i zamowiłam sobie 16 cm szpilki...

Polecane posty

Gość okropne są
kolejna kafeteryjna tandeta:D

Gość jesteś prostytutką ?
?

Gość ldks128
Mam 16 lat i to buty na rozpoczecie roku ide do lo ...Dlaczego prsotytutką to są przeceiz normalne buty...

Gość ldks128
W gimnazjum wszystkie laski w takich butach chodziły sama mam pare 13 cm szpilek i chodziłam w nich ... Fakt faktem są innego koloru bo karmelowe ale szpilke są cieńciejsze od tych co widnieją na zdjeciu. http://www.google.pl/imgres?q=karmelowe+szpilki+odkryty+palec&num=10&hl=pl&sa=X&biw=1024&bih=653&tbm=isch&tbnid=Gyj60E7dkI4-qM:&imgrefurl=http://www.webkupiec.pl/czolenka.htm&docid=Nd-wNDZqJreUNM&imgurl=http://csimg.webkupiec.pl/srv/PL/000036651025616675/T/340x340/C/FFFFFF/url/czaenka-model-u275-19.jpg&w=340&h=340&ei=H8I0UOmtOsnDtAbq4ICIBw&zoom=1&iact=hc&vpx=437&vpy=267&dur=1022&hovh=225&hovw=225&tx=66&ty=193&sig=100269957556836912560&page=3&tbnh=150&tbnw=171&start=35&ndsp=20&ved=1t:429,r:17,s:35,i:238 Coś w tym stylu tylo , że całe karmelowe...

Gość ferrminna
ja nosze tylko plaskie buty bo wysokie obcasy powoduja zylaki , halluksy bole kolan , bole i skrzywienia kregoslupa- a baba z zylakami to rupiec , padlina -fuuuuuj-jak 20 latka ma żylaki to ohyda

Gość fotoblogowepytanie
CIeńciejsze?? :D D: :D A co to znaczy?

Gość ldks128
Z tym zdrowiem to masz racje ... Wiem sama jak w tych 13 cm szpilach poszłam na bal a na drugi dzien na zakończenie ... To przez całe wakacje leczyłam kolano bo myślałam , że mi sie wbije do srodka ... No ale cóż moja miłość do szpilek jest silniejsza mam obsesje :):P:)Chce coraz wyzszych no ale na tych 16 cm to chyba poprzestanę wyzszych to sobie juz chyba nie kupie :P:)

Gość ldks128
Ojej cieńsze :P:P:):)

Gość wiesz co autorko, nie
odważyłabyś założyć takich butów na rozpoczęcie roku szkolnego w LO /bo to nie gimnazjum i jest pewna dyscyplina, przynajmniej w tych prestiżowych liceach/ , dlatego uważam, ze to jest PROWO

Gość Nanetta
Dyscyplina :D :D U mnie w miescie jest taka dyscyplina ze uczennice chodza w spodnicach z gaciami na wieszchu a nauczycielki z dokaltami do pasa :classic_cool:

Gość ldks128
Ja mieszkam w małym miescie w kuj.pomorskim i ide do fakt faktem najlepszego lo w tym miescie ale dziewczyny tam też tak chodzą wiem bo mam tam duzo znajomych :P:) Prawie wszyscy się u nas znają w miescie i wgl :P:)

Gość Supremus Dux
Tylko majtek nie zapomnij.

Gość junnn
A co do tych szpilek zakładasz?

Gość ldks128
A po 2 nie założę kusej czarnej mini ... tylko czarne spodnie rurki i białą bluzke do tego i jakiś żakiecik jak bedzie zimno albo sweterek :P:)

Gość to znaczy, że mieszkacie
w pipiduwach i chodzicie do słabych szkół W renomowanych liceach taki ubiór nie przejdzie

Gość ldks128
Mintaja co miałaś na myśli z tą inną oprawą ??;/

Gość u nas jest obowiązkowa
zmiana obuwia, i ubiór dziwki by się skończył wizytą na dywaniku derektore i odwiedzinami starszych w szkole

Gość ldks128
No widzisz ale chyba nikt ciebie nie nauczył , że nie szata zdobi człowieka... Ktoś może ubierac sie jak szara myszka ale zachowywac się jak zwykła cichodajka ... A ja uwielbiam wysokie buty ale jestem porządna :):P A po 2 czasem te renomowane szkoły mniej nauczą niż szkoła w tak zwanej ,,pipidówie,,.

Gość godzilla atakuje to raz
po 2 tandeta od chińczyka , dla gimgówien jako synonim luksusu w sam raz

Gość Nanetta
idks - mieszkasz w grudziadzu? :classic_cool:

Gość nskfjf
ale twoje zajebiste są :)

Gość wybacz, ale jednak strój
świadczy o człowieku,dziewczyny z plebsu ubierają się jak dziwki. My te normalne ubieramy się w eleganckich i ekskluzywnych sklepach, dlatego na ulicach np w W-wie widać od razu kto przyjezdny .

Gość King.a
Zajebiste buty.

Gość ldks128
W sumie dodałam tylko po to ten temat aby ulżyć sfrustrowanym starym ludziom . To nie jest żadna prowokacja ... Wszystko to co napisałam to jest prawda . Trochę się pośmiałam bo sobie uświadomiłam co ten pęd życia robi z ludźmi i wyciągnęłam wnioski , że albo ludzie na kafe nie umieją czytać ze zrozumieniem albo ja nie umiem formułować pytań...Chciałam się dowiedzieć czy do mojego wzorstu te szpilki nie są za wysokie...Tylko kurcze uświadomiło mi to , że nikt nie bedzie patrzył na moj wzorst tylko na to jak te szpilki wgladają i ile ja mam lat...Hahah dobre:):P

Gość kkmnj
Fakt, można się ubrać seksownie, ale elegancko ale tak potrafią tylko damy, plebs tego nie pojmie :D:D:D