Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ldks128

Mam 173 cm wzrostu i zamowiłam sobie 16 cm szpilki...

Polecane posty

Gość ldks128
Plebs... Mowisz ?? Zastanawiam się teraz jak wygląda twoje mieszkanie i czy teraz jedno z twojej dziesiątki dzieci nie przybiegło do ciebie chcąc czegoś a ty mu wykrzyczałaś kur.. wypier... jestem zajęta :P:) To jest dopiero margines społeczny . Przepraszam ja tak nie mam mnie na wszystko stać. Przeczytaj sobie dokładnie definicja słowa plebejski.

Gość ldks128
Nie mieszkam w Grudziądzu.

Gość sfsaaaaaaaaaaaaaaa
A gdzie sią rodzice takich dziewczynek?Co na siłę chcą być sexy? A potem żal i płacz bo córeczkę zgwałcono, bo się puszcza, bo w ciążę zaszła sama będąc dzieckiem...

Gość Nanetta
W Nowem? albo Tucholi ?

Gość ldks128
Filmu godzila nie oglądałam , ale mówili tak na moją przeszło 100 kilową koleżankę , ja się do grubych nie zaliczam wiec sądziłam , że ta aluzja nie dotyczy mojej osoby ... :)

Gość ldks128
Nie mieszkam w żadnej tucholi ani w nowym czy w czymś tam ...

Gość kkmnj
mam 17 lat, kretynko i nie muszę świecić gołą dupą i chodzić w tanich tandetnych buciorach aby zwrócić na siebie uwagę jakiegoś wiejskiego cepa :D:D:D:D:D

Gość ldks128
A co stare pomarszczone baby zazdroszczą , że jak by w takich szpilach wyszły to ich żylaki by popękały i zostałby tylko szpital i bajpasy :P:P:)

Gość Nanetta
To w chuju mieszkasz a nie Kujawsko-Pomorskiem :O

Gość sfsaaaaaaaaaaaaaaa
I ciekawa jestem poziomu szkoły w której wolno nosić takie buty. Ja uczyłam się w gimnazjum na wsi i za taki strój można było zostać nawet zawieszonym. Szkoła to nie wybieg.

Gość kkmnj
ldks128 - widać,że jesteś z "gminu" i nic tego nigdy nie zmieni, zawsze ci będzie słoma z kaloszków wypadać, wsiowa dziewczynko ::D

Gość ldks128
kkmnj zazdrościsz bo widac , że zazdrość to cb od srodka zżera może problem z nadwagą ??? Co przyjacioł pewnie też nie masz ojj jak przykro ... Bywa ja jestem porządna i gołą dupą nie świece . Spódnicy do tych butów nie założę spodnie owszem....

Gość ldks128
Gość kkmnj
u mnie w mieście jest takie technikum gdzie uczą się wsiowe, jak jest dzwonek na przerwę to zaraz widać, które są ze wsi, masakra!

Gość ldks128
Chyba ktoś tu jest nie douczony ... Nie skomentuje tego ponieważ nie chce mi się juz kłócić i rozpisywać . I z żadnego grójca nie jestem ... Zgaduj dalej.

Gość ldks128
moja klasa ssie kutasa

Gość ldks128
niezła ze mnie laska dobrze warami klaskam

Gość ldks128
Ja nie jestem ze wsi ja mieszkam w miescie :):)Liczba mieszkańców to 14397.

Gość Nanetta
To rzeczywiscie wielkie maisto :classic_cool:

Gość ldks128
założe raz buty nie adidasa, może na szpilkach dosięgnę kutasa

Gość kkmnj
przeważnie te wsiowe wszystkie mają nadwagę i wciskają się w opięte rurki/brudnei wypchane na kolanach/ i b.wysokie tandetne buty. Do tego czarny wyprostowany fryz i kurtka z papieru, imitująca skórę :D:D:D:D hahaha i te wystające wałki tłuszczu na biodrach, ale ubaw :D:D:D

Gość Nanetta
Jest to maisto ŻNIN :classic_cool:

Gość ldks128
moją inspiracja jest blog Kamilki

Gość ldks128
mam sukienkę w panterkę, do tego buty fryz , może przyjmą mnie na staż do agencji towarzyskiej w Warszawie

Gość ldks128
kkmnj przeważnie te wsiowe wszystkie mają nadwagę i wciskają się w opięte rurki/brudnei wypchane na kolanach/ i b.wysokie tandetne buty. Do tego czarny wyprostowany fryz i kurtka z papieru, imitująca skórę hahaha i te wystające wałki tłuszczu na biodrach, ale ubaw . Podałaś swój opis oj przykro mi , że tak wygladasz... Troche tandetne ale wiesz co nawet zmiana stylu tu nie pomoże najpierw schudnij a pozniej pogadamy o reszcie :):P

Gość sssees343
bardzo ładne

Dziewczyno przestań sie spinać chcesz po prostu zaimponowac innym to widać Przyjmij wreście od nasz uczciwą krytykę Bo widac w jaka zaliczyć cię mozna dziewczyn rubrykę. W taką co chca zaszpanować wysokimi szpilkami i śmieja się z nas-,,wy w tym wieku to chyba bawiliście się lalkami'':D Jak chcesz się dobrym gustem pochwalić trzeba ci tak tutaj zaradzic: włóż szpilki ,lecz niższe i w innym kolorze wtedy nikt na ciebie nei spojrzy krzywo (no może)

Gość idioci, idioci wszędzie.
jeśli myślicie, że dziewczyny ze wsi są gorsze to gratuluje inteligencji. amen.