Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość janek krol szos

Ile wczesniej dzwonic o nie przedluzanie umowy?

Polecane posty

Gość janek krol szos

witam. tel.sieci orange jest na mnie, jednak nie korzystam z niego ja tylko byla.. w grudniu konczy sie umowa ktora przedluzyla sobie bez mojej wiedzy i zgody. teraz chce dopilnowac zeby umowa zostala zerwana o czasie i nie przedluzana bo nie chce miec z nia nic wspolnego a tym bardziej nie pozwole zeby moje nazwisko zadluzala swoimi rachunkami ile wczesniej powinienem zadzwonic do orange ze nie chce przedluzac umowy pod zadnym pozorem?

Gość jeszcze chwila
z tego co sie orientuje to chyba miesiac wczesniej, ale oni powinni dzwonic z oferta..no ale skoro nie ty uzywasz to masz racje zadzwon wczesniej zeby nie bylo za pozno

Gość zadziwijące....
szkoda ze nie masz play;)

Gość janek krol szos
czemu szkoda ze nie mam play? zreszta jak pisalem nie ja z tego korzystam..a ze byla naduzyla mojego zaufania to koniec tego dobregoo

Gość Orange Ekspert
janek krol szos, rezygnację z usług możesz skierować w formie pisemnej w większości przypadków rezygnacje rejestrowane są od 7 do 14 dni od daty wpłynięcia pisma. Ewentualnie rezygnację możesz złożyć w Salonie na formularzu rezygnacyjnym w dowolnym momencie. Dodatkowo warto pamiętać, że obowiązuje okres wypowiedzenia przypadający na koniec następnego okresu rozliczeniowego. Rezygnację możesz dostarczyć Operatorowi w każdym czasie przed upływem okresu, na który umowa została zawarta, z zachowaniem oczywiście okresu wypowiedzenia.

Gość Orange Ekspert
zlosliwy skurwysyn, rezygnację możesz złożyć w dowolnym momencie jednak pamiętaj o zachowaniu okresu wypowiedzenia, który trwa jeden pełny okres rozliczeniowy liczony od złożenia przez Ciebie rezygnacji.