Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kisielek882

Kupka u 2-3 tygodniowego kotka

Polecane posty

Witam wszystkich! Temat dosyć dziwny, ale może ktoś miał taką sytuację jak ja i mi pomoże. Moja koleżanka znalazła u siebie w piwnicy ok. 2-tygodniowego kotka, był u niej przez 4 dni, karmiony był zwykłym krowim mlekiem po którym, miał bardzo rzadką kupkę. Od dwóch dni jest u mnie, kupiłam mu specjalne mleko (BEAPHAR Kitty Milk - mleko w proszku dla kociąt) pierwszego dnia gdy je jadł nie było problemu i w nocy po kolejnym masowaniu brzuszka i odbytu mokrym wacikiem zrobił kupę, kolejnego dnia nie było nic prócz siusiania, aż do dzisiaj. Nie wiem czy to normalne (drugi dzień bez kupy), jak byłam u weterynarza to powiedział, że kotek ma normalny brzuch, nie wzdęty, ale to było po nocnej kupie. Może ktoś z Was opiekował się takim małym kotenieńkiem? Może, jeżeli kotek póki co je tylko mleczko to nie ma z czego robić tej kupy? Może, ktoś używał tego mleka do odkarmiania osieroconych kotków i też miał taki problem? Może muszę je zmienić na inne? Już nie wiem co mam robić...

Gość alabama song
dobrze zrobilas, ze kupilas kociakowi specjalne mleko dawaj mu tez miesko albo puszke dla kociat, samo mleczko to troche za malo taki maluch powinien byc jeszcze u mamy :-(