Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sekssmsciekawa

piszecie z partnerami seks smsy?

Polecane posty

Gość sekssmsciekawa

gdy np. jestescie od siebie daleko?

Gość zadziwijące....
nie.. ale z wiekiem to przychodzi:) Ze fajnie cos popisac..np twoje łoze pełne moich westchnien:) takie erotyki ale romantyczne nie lubie wulgarnosci..:O to zbliza, flirty ze soba teraz tak robie no i w ksiazkach tak czytałam na filmach i fajne to jest;

Jeżeli to długi i stały zwiazek, to mozna czasem coś takiego napisac, ale jesteście krótko razem i nie znacie się zbyt dobrze, to lepiej nie zaczynac takich smsów, bo na ogół to niczego dobrego nie wróży.

Zadziwiajaca, widze,ze piszemy razem na tych samych tematach:):) hihi Chodze za tobą;p żartuję:P

Gość sekssmsciekawa
Ola611- uwazam troszke inaczej :) jestesmy krociutko ze soba w zwiazku na odleglosc. brakuje mi jego pieszczot, dotyku. uwazam, ze wlasnie takie nakrecanie siebie jest dobre i na poczatek :) mimo, ze sa te motylki w brzuchu, to jeszcze dodatkowo ta chemia, erotyzm :D

Wiesz co, też mi trochę trudno Ci coś powiedzieć, bo generalnie go nie znam, to Ty masz z nim styczność i wiesz jak sie zachowuje i na co liczy. Ja tego nie robię, bo z doświadczenia wiem, ze w którymś momencie meżczyzna własnie za bardzo sie na kręca. Każdy ma inny zwiazek i min od Ciebie zależy jaki on bedzie. Ułóż go po swojemu, człowiek sie uczy na błędach, to najlepsza lekcja. :) Pozdrawiam:)

Gość zadziwijące....
haha nie chodz, przyjdz do mnie;):D mmay te same fale;) ja uwazam, ze fajnie tak pisac:) lepsze to niz kamerka i na goło..pisanie pobudza zmysły;)