Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dgzgdgz

Co najbardziej zmienia wygląd zewnętrzny?

Polecane posty

Gość dgzgdgz

Chciałabym wyglądać zupełnie inaczej, tak żeby ludzie mówili "nie poznałem cię" i żeby faktycznie często mnie nie poznawali... Jak oglądam fotki gwiazd to widzę duża różnicę np jak schudną ok 10 kg, jednak ja jestem szczupła i nie planuje więcej chudnąć... Myślę o zmianie fryzury, teraz mam do ramion brązowe włosy bez grzywki, ale nie widzę się z grzywką, może asymetryczna, myślę też o włosach blond... Co jeszcze może zmienić mój wygląd? Chodzi mi o mocne, zdecydowane zmiany ale np nie czuje się w włosach na zapałkę... a moze jakiś makijaż?

Gość dołaczam sie do waas..
skalpel

Gość jeszcze chwila
mysle ze wlosy najwieksza daja zmiane, moze wez poradz sie fryzjerki w jakich wlosach byloby ci najlepiej, moze do tego jakies kolorowe ciuszki;D

Gość dgzgdgz
ale jak mam teraz brąz to powinnam zrobić blond? jak mam długie to ściąć? nic innego nie przychodzi mi do głowy... a może jednak grzywkę... a makijaż? co zmienić? kształt brwii? używac różu żeby wymodelować rysy? teraz mam jasną karnację może zacznę się opalać?

Gość ghxfh
1. Schudnij chociaż 5-7 kg to niesamowicie zmienia rysy 2. Przefarbuj się na zupełnie inny kolor włosów 3. Inna odież/styl 4. makijaż: podkreślaj zupełnie inaczej policzki/oczy/brwii niż dotychczas 5. Zmień kolor skóry w solarium o ile to możliwe