Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukającaaa

pierwsza wizyta u kosmetyczki

Polecane posty

Gość szukającaaa

witam:) planuję zapisać się na pierwszą wizytę u kosmetyczki, co prawda 20 lat na karku, ale jakoś do tej pory nie interesowałam się ty tematem. Mam rozszerzone pory, sporo zaskórników, białe prosaki na policzkach (moja zmora) i chciałabym się tego pozbyć oraz generalnie poprawić wygląd twarzy, cerę mam mieszaną,typowego trądziku ze zmianiami ropnymi na szczęście nie mam i bardzo rzadko jakaś pojedyncza krostka się pojawia. Kieruję więc do Was pytanie jakie zabiegi polecacie? które po 1 wizycie dadzą już w jakimś stopniu zauważalny efekt? no i jak długo u Was utrzymywała się poprawa? jeśli będziecie też w stanie może polecić jakiś dobry salon kosmetyczny w Olsztynie będę bardzo wdzięczna:) pozdrawiam

Gość Nie ma co sie
wow to jestes jeszcze dziwica kosmetyczna:)

Gość mamamamamamam
jak ja mialam 20 lat to niepotrzebowalam kosmetyczki, takze bez przesady nadal jej nie potrzebuje nie mam prosiakow ani tych wymineionych diete zmien, kosmetyki wyrzuc do kosza, ich nadmiar prowadz zdrfowszy styl zycia a wszystko bedzie pieknie

Gość mamamamamamam
nie- potrzebowalam :D

Gość Nie ma co sie
A teraz ile masz lat????? mamamamamamam

Gość szukającaaa
dziękuję za troskę, ale jednak chciałabym do kosmetyczki się udać i TEGO dotyczyło moje pytanie co do diety staram się żeby było w niej dużo owoców i warzyw, fast foodów nie ma w ogóle, a i sporty regularnie uprawiam regularnie, więc nie jest z tym najgorzej:)