Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

natalii1106

krwawienie po miesiączce

Polecane posty

Okres skonczyl mi sie 2 tyg temu. 10 dniach po skonczeniu okresu zauwazylam delikatne krwawienie. nie jest mocne ani nie krwawie ciagle. A kilka dni przed krawieniem kochalam sie ze swoim facetem bez zabezpieczenia. Co może oznaczac to krwawienie? Powrot okresu ? ciąża? co?!

Gość a powiem
no krwawienie miedzy miesiaczkami moze oznaczac ze nastapila zagniezdzenie sie zarodka mozesz byc w ciazy

owulacja? ewenatualnie problemy z progesteronem, zagniezdzenie jajeczka ( jezeli krwawienie ktore mialas, nazywane przez Ciebie miesiaczkowym bylo np krwawieniem srodcyklicznym co sie zdarza ) stawiam jedka na owulacje

Gość 0_o 2525
Moze płodne dni? Ja tak kiedyś miałam, poleciałam przestraszona do gina a ten mi powiedział, że lekkie krwawienie może sie zdarzyć podczas owulacji. Zdarzyło mi się to raz i nigdy więcej.

a moze jednak? cykl kobiety to nie zegarek.. kazda zmiana moze cos spindolic jezeli sie nie obserwujesz, nie mozesz stwierdzic ze na bank nie masz dni plodnych

Gość 0_o 2525
a stosujesz jakąś antykoncepcję hormonalną? Może masz w różnych dniach płodne dni a nie równo w 13 czy tam 14?

Gość 0_o 2525
to idz do gina, on/a na pewno cię uspokoi :) ja nie mam pomysły co to może być oprócz owulacji.