Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jjannnooooooooooo33

Czy można na FB ustawić ,żeby nikt nie wysyłał mi zaproszeń do znajomych ?

Polecane posty

Gość jjannnooooooooooo33

Nie chodzi mi tu o zaproszenia do gier czy aplikacji tylko normalne zaproszenia do kontaktów. Wkurzają mnie osoby , które ledwo znam albo , których nie lubię a wpraszają mi się do kontaktów. Wiem ,że takie zapro można najnormalniej odrzucić ale wtedy taka osoba , z którą np pracujesz wie ,że jej nie przyjąłeś i jest wielce urażona heh :) Więc już wolę ,żeby nie można mi było wysyłać zaproszeń i ewentualnie sam bym wysłał jak bym chciał kogoś mieć w kontaktach.

Gość BlaR_witchcraft_
Istnieje na bank taka możliwość bo widziałam już na paru profilach , że nie ma opcji by wysłać tym ludziom zaproszenia. Nie wiem jak to sie ustawia ale odpowiedź na jedno pytanie już masz :)

Gość jjannnooooooooooo33
czyli da sie tylko tak zrobić ,żeby znajomi znajomych mogli tylko wysyłac ? Hehh tez mi nie pasi ale lepszy rydz niz nic :)

Gość mam fb po ang ale
hej, zlosliwy skurwysyn, ja bylam pierwsza :classic_cool: i won

Gość jjannnooooooooooo33
wyluzujcie :) dzięki obu wam :)

Gość mam fb po ang ale
niestety nie da sie bardziej utaić niż "znajomi znajomych"

Gość mam fb po ang ale
"i won" mialam na mysli "ja wygralam" a nie że masz iśc won :P zartuje przeciez ;)

Gość ixyyyyyyyyyyy
to po co ci fb?

Gość jjannnooooooooooo33
na pewno nie po to ,żeby przyglądać sie wirtualnemu życiu osób , których praktycznie nie znam albo za nimi nie przepadam. Ja nie z tych co muszą wiedzieć co słychać u Anki z , którą chodziłem 11 lat temu do klasy. Już wyżej wspomniałem ,że ewentualnie sam bym wysyłał zaproszenia osobom , ktorych naprawdę lubię.

Gość moja kuzynka studiowala,
mnie tez wkurzaja zaproszenia od jakichs osob sprzed 10 lat , zaprosza i dalej ni me ni be, zero rozmow,po co miec takich znajomych? choc robie co chwile czystki w liscie znajomych to i tak mnie zaprszaja od nowa te same dauny............:O

Gość jjannnooooooooooo33
dokładnie o to mi chodzi. Już lepiej mieć 30 prawdziwych znajomych niż np 300 osób z którymi i tak nie gadasz (ostatnio może 15 lat temu) a wasz kontakt sprowadza sie do tego ,że macie sie w znajomych na fb i sie nawzajem tylko podgllądacie

Gość ja mam około 130 realnych
i 30 fikcyjnych kont wsrod znajomych

Gość Gość iska 12

Mnie też zapraszają do znajomych ,a ich wogule nie znam. Jak to się robi żeby inne osoby których nie znam nie wysyłali mi zaproszenia ;) ;)