Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaniedbana-dziewczyna

Chłopak mnie zaniedbuje

Polecane posty

Jestem z chłopakiem spory okres czasu. Niby jest między nami wszystko ok, ale oczekuję czegoś więcej. Powiedzmy mam ochotę na seks i dochodzi do tego ale to zawsze z mojej własnej inicjatywy i nie wiem czy on w ogóle tego chce czy robi to żeby nie odmówić. Ostatnio założyłam dla niego seksowną sukienkę a on nic... Mówiłam nawet mu o tym że mógłby sam czasem pierwszy wyjść z taką inicjatywą ,a on tylko odpowiada "no jakbym tego nie robił" . Sam pierwszy rzadko zaczyna mnie całować. Poza tym jak się kłócimy nigdy sam pierwszy nie przeprosi i nie zrobi nic żeby kłótnię zakończyc bo oczywiście to ja zawsze mam problem .

Gość tomilidzones
Straszne , ale wyobraz sobie ze bys miala takiego zboczenca ktory by sie chcial bzykac non stop ? myslisz ze tak fajnie . ja przewaznie nie mam co robic z dziewczynami to je bzykam . Non stop . Pogadac moge z kolesiem , kobiety sluza mi do kopulacji . Oczywiscie dbam o nie , szanuje kocham ale wiekszosc czasu spedzamy na seksie . W zasadzie 70 % czasu jest seks . Nie zawsze laski to lubia przewaznie jest to dla nich za duzo . jak przychodzi do nich faceti od 16stej do 22 jej non stop stuka . I mysla o boze mu tylko o bzykanie chodzi . Wiesz sie ciesz tym ze Cie nie bzyka az tyle

Gość bez nadziei 1234
ja swoją w czasie ciazy posuwałem w dupke dla bezpieczenstwa

Nie chcę ciągle ale czasem mógłby sam pierwszy zaproponować.