Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zobaczcie saaami

Co moga znaczyc te sny z bylym?

Polecane posty

Gość zobaczcie saaami

Bylismy krotko ze sobą,bardzo krotko.Śnił mi się kilka tygodni temu,malo rozmawialismy,on mnie tylko poglaskał po policzku tak pocieszająco, nie wiedziałam co to znaczy.Dzień później dowiaduje sie że on od 2 dni jest w związku z inną. Dzisiaj znów mi się śnił. Siedzielismy w jakims sklepie na krzesłach czy ławce,chyba bylo tam jeszcze kilka osob, pamiętam że kupił mi coś do jedzenia,chyba popkorn ale nie jestem pewna, i coś jeszcze, pozniej podszedł do tzw informacji i pojawila sie ONA, chociaż nie przytulali sie itp, pogadalam z kolezanka na biezacy temat(ma poprawke niedlugo)wyszlismy z tego sklepu , wygladalo na to ze bylismy tam banda znajomych w jakims celu, pamiętam inna kolezanke ktora sie oddalila w druga strone,ona zawsze taka samotniczka i cos zlosliwie skomentowałam,teraz sobie przypominam ze chyba juz mialam taki sen tzn ten urywek z nią. wracając - ja szlam gdzies z przodu , on z tylu i chyba sie z nia przytulal.Bylo mi przykro w tym snie. O co moze chodzic?

Gość zawiedziony1410
chodzi o to że o nim myślisz i Ci się śni nie dziękuj za wyjaśnienie, kasę wyślij przelewem, podaj email dam Ci numer konta

Gość zobaczcie saaami
Raczej szukam w tym snie ukrytego znaczenia :P Nie myślę o nim,dopiero po tym pierwszym śnie,ale jakoś to olałam,nie przejełam sie,nie mam zalu do niego i zycze mu jak najlepiej,to juz przeszlosc

Gość zobaczcie saaami
up

Gość zawiedziony1410
nie ma ukrytego znaczenia ludzie mają tysiąc nieistotnych snów, potem raz im się śni że kolega złamał nogę, za tydzień łamie rękę... eureka! mam prorocze sny! skąd pomysł na takie zacofane poglądy jeśli mogę spytać?

Gość zobaczcie saaami
Zawiedziony nie miałam z nim kontaktu ponad pół roku, zero myśli i nagle ten sen, a na drugi dzień przypadkiem dowiaduje się że jest z inną? I ten znak pocieszający we śnie. Przypadek??? Nawet mnie to nie zabolało! 2 tygodnie później(dziś) kolejny sen,czuję że znowu coś się wydarzy

Gość zawiedziony1410
ale przez tysiac poprzednich snów nic? i raz przez przypadek śniłaś o kimś o kim dostałaś nową informację następnego dnia i myślisz ze masz prorocze sny?