Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asdaswsa

szukam madrego i bogatego faceta

Polecane posty

Gość asdaswsa
s.Fiutacja, furtianka Twarda jestes :)

Gość maniooo ciekawskiii =)
Napisałem ignorantką, nie idiotką. To nie są pojęcia tożsame :D Przeczytałaś i wyrobiłaś sobie opinię, ale nie masz wiedzy i nic nie rozumiesz. Jakże to typowe. Musiałbym z tobą zacząć od tego, co to jest państwo, jakie ono powinno być, czyli po prostu od podstaw. Nie każdy się na tym zna i nie ma takiej konieczności. Większość i tak widzi to co z wierzchu, nie sięgając głębiej. Dobrej nocy

Gość Emmett Fitz-Hume
Szukasz mądrego i bogatego? Co oferujesz w zamian, ile masz lat? :)

Gość asdaswsa
"Ty tylko powtarzasz brednie, które zasłyszałaś. Tak ci je wbili do głowy, że myślisz, że to twoje własne myśli." "Tymczasem ty, uważasz siebie za mądrą" "Po prostu nie wiesz o czym mówisz i wcale się tobie nie dziwię, bo nie masz podstawowej wiedzy i umiejętności, by zrozumieć problemy polityczne ale nie masz wiedzy i nic nie rozumiesz" widocznie nie jestem az taka glupia, zeby musialo pasc slowo "idiotka" aby uznala ze tak wlasnie twierdzisz a poza tym polityka polityka, panstwo panstwem, a jego wypowiedzi nie wszystkie sa na te tematy, wiec nie nalezy tylko przez pryzmat tego na niego patrzec.

Gość asdaswsa
spokojne mile zycie u mym boku :P lat mam 25

Gość Emmett Fitz-Hume
Trochę marna to oferta :P

Gość asdaswsa
czy ja wiem...przynajmniej sprawa jest jesna, nie bede udawala ze jest miloscia mojego zycia :p

Gość a co oferujesz w zamian
autorko? jesteś na tyle inteligentna, przyjemna w obejściu itd., że to wystarczy w zamian za bezpieczeństwo finansowe? w czym jesteś lepsza od innych kobiet?