Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrgrgrghrh

pocieszcie mnie, to nie moze byc ciaza nie??

Polecane posty

Gość wrgrgrghrh

biore piąte opakowanie Mercilonu, okres skonczyl mi sie we wtorek tydzien temu. Nie mialam absolutnie zadnych skutkow ubocznych, tabletki swietnie dopasowane... Ale teraz mialam jednego wieczoru nudnosci, stracilam calkowicie zainteresowanie seksem, bola mnie piersi i mam brzuch jak pilka. Rano robie test, brania tabletek przestrzegam co do 5 minut, nie bralam od lat zadnych antybiotykow, nie pije herbatek z dziurawca itd... To nie moze byc ciaza prawda? wmawiam sobie!!

Gość Ekler
Nieprawda. Może być ciążą !

Gość kkaśkaa
po tabsach miałam tak samo, chyba w trzecim miesiącu było mi cholernie niedobrze, a piersi to mnie tak bolały jak nigdy, do tego zainteresowanie seksem spadło do zera a brzuch spuchł jak balon. Typowe objawy tabletek anty, brzuch puchnie od zatrzymania wody, mdłości i brak ochoty na seks to reakcja organizmy na tabletki. Czasami tak się zdarza że na początku niby reaguje się na nie super ale z czasem kiepsko.

Gość pijhja
boże nie słuchaj tych tępych idiotek :( to nie ciąża !!

Gość wrgrgrghrh
no wlasnie wiem ze to moga byc te skutki uboczne, czy to znaczy ze bede musiala zmienic tabletki? a bylo tak super, ciekawe czemu sie tak dzieje. Ewentualna ciaża byłaby wyrokiem dla samej siebie, mam zero instynktu macierzynskiego, dlatego sie zabezpieczam, ciąża nie wchodzi w grę.

Gość ja też szukam butów .
To nie ciąża, zmień tabletki ponieważ Twój organizm źle na nie reaguje, niech Ci najlepiej endokrynolog dobierze odpowiednie po wcześniejszym zbadaniu poziomu hormonów.

Brzuch jak piłka?? A po jakim czasie od domniemanej wpadki? Bo brzuch jak piłka robi się ok. 5 - 6 mies. Wtedy na bank wiadomo, że ciąża, bo są również inne objawy.

Gość wrgrgrghrh
nie wiem po jakim czasie, bo teoretycznie ciazy nie powinno byc w ogole, kocham sie codziennie lub co drugi dzien, dopiero od jakichs 5 dni w ogole mi sie nie chce...