Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krisss

pytanie do kobiet

Polecane posty

Gość krisss

Mam takie pytanie. Jak byscie podchodzily do sytuacji w ktorej wasz maz nie pracuje np. od pol roku, ale nie dlatego ze mu sie nie chce tylko dlatego ze nie moze znalezc pracy?

Byłoby mi go żal. Sama jestem bezrobotna i wiem jakie to frustrujące.

Gość weraaaaa
taki mąż do porażka

Gość weraaaaa
kobieta pół biedy ale facet to masakra

Gość jupiiiirupi
pomagałabym mu szukać pracy,wspierała a jak trzeba by było to i kopa w dupe by otrzymał,żeby go bardziej zmotywować

Gość lajla90
Poważnie bym z nim pogadała, a gdyby to nic nie dało, to rozwiodłabym sie.

Gość krisss
Rozwiodla? Nawet jesli to nie jego wina?

Gość AS26
Wspierałabym. Od tego jest małżeństwo, by razem ciągnąć ten "wózek" :) Na dobre i na złe. W bogactwie i w biedzie. W zdrowiu i chorobie...

Gość pol roku to masakra
rozwiodlabym sie, facetem ktory przez tyle czasu nie umie znalezc pracy to jakis nieudacznik zyciowy a nie facet :O 🖐️

Gość pol roku to masakra
krisss Rozwiodla? Nawet jesli to nie jego wina? nie jego wina? zero zaradnosci zyciowej to jest jego wina! brac rozwod od razu z taka ciota

Gość krisss
Przecież jeśli sie kochają z żoną to jak od razu rozwód? masz dziwne podejście, dziś nie jest łatwo znaleźć pracę

Gość nie słuchaj głupot
ja jest to sensowny związek,i se ludzie kochają to są dla siebie wsparciem,nie mniej jesli to ja bym utrzymywala rodzinę to bym oczekiwała ze facet na ile potrafi zajmnie się domem,i resztą

Gość jakie mądralinskie
wszystkie a moje koelzanki co która męza utzymuje,albo faceta,i to latami,tzn oni pracują ale ..to one zarabiją,a to róznica

Gość tommwsax
Niektóre wypowiedzi pań to tragedia. Strzeż mnie Boże od takich kobiet. Jak by moja żona straciła prace to bym, ją wspierał a wy od razu byście się rozwodziły. A potem mówi się, że kobiety to materialistki. Przecież teraz są ciężkie czasy.

Gość tommwsax
Pewnie same siedzicie w domu i szukacie jelenia, który będzie tyrał na wasze zachcianki a wy w tym czasie będziecie walić go po rogach z kim popadnie.

Gość krisss
Dzięki za dobre słowa:) Żona na razie nic mi nie wypomina, ale czasem krzywo patrzy i wiem, że nie pasuje jej ta sytuacja.

Gość fdgsfrdsreeee
Jak by moja żona straciła prace to bym, ją wspierał a wy od razu byście się rozwodziły. wspierał?moze msc ,2 ,pół roku ale potem miałbyś dość :P autorze,sorki ale dla mnie jestes nieudacznikiem

Gość krisss
Pisałem już że to czasowe, taki okres po prostu. Nie jest łatwo coś znaleźć i już.

Gość jaką odpowiedź chcesz usłyszeć
Oczywiście, że w małżeństwie powinno się wspierać i tak bym robiła, zresztą miałam taką sytuację z moim ex - stracił pracę i ja jak tylko mogłam, wyszukiwałam mu oferty, przejmowałam się... ale wszystko zależy, jak aktywnie szukasz, jak się starasz, czy nie masz nierealnych wymagań.