Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jogobela219

jak przestac patrzec się WSTECZ?

Polecane posty

Gość jogobela219

chce przestac patrzec wstecz. Cały czas oglądam się za swoją przeszłością!!!! za swoim byłym chłopakiem ktory juz się ożenił. Ja wciaz jeszcze zyje tym co bylo kiedys. Wychodzę z domu ze znajomymi, uprawiam sport, jednak przeszlosc i tak mnie dopada, sa dnie gdzie godzinami wspominam tesknie, mysle i nie umiem temu zapobiec!!!!!!!!! Jak sie z tym uporac ?

Znaleźć sobie nową miłość, a nie myśleć ciągle o byłym facecie!! Albo jakieś hobby, wyjazd... Nowe znajomości same się znajdą:-)

Gość w najgorszym wypadku jeśli są
trzymać głowę prosto i nie odwracać :) Z tyłu oczu nie masz, więc będzie ok. Możesz jeszcze takie klapki jak u konia założyć, to na boki też patrzeć nie będziesz :)

niektórzy mają tendencje do melancholii....psycholog, rozmowa o tym. Albo obrzydź sobie Go. Na pewno zrobił coś źle. Z jakiego powodu sie rozstaliście i kiedy to było?

Żyj swoim życiem. Bądz wolna. Skup się na osobach, które są dla Ciebie ważne jak i Ty jesteś dla nich ważna. Trzymaj głowe do góry i skup się na tym co Cie spotyka teraz bowiem ciąglę patrząc w przeszłość nie zbudujesz tego co jest przed Tobą - PRZYSZŁOŚCI :)

Gość jogobela219
to bylo niecałe 3 lata temu z powodu niedogadywania sie. On się zbyt czesto o zwykłe pierdoły obrażał. Bylismy ze sobą 2,5 roku. Dodam że na poczatku jak zaczelismy ze sobą byc to mnie dwa razy zdradził ze swoją byłą i sie nie przyznał. To ta jego była mi powiedziała o wszystkim gdy już jej nie chciał bo miał mnie. Pisał do mnie romantyczne kartki że mnie kocha szczerze i ta miłość jest tylko dla mnie, ze jestem jego swiatełkiem w tunelu i prosił żebym nigdy go nie opuszczała. No ale wyszło jak wyszło, podczas jego kolejnej obrazy o pierdołę zamknął się w łazience i nie chciał ze mną rozmawiać bo chciał "pobyć sam", a juz nie wytrzymałam nerwowo i wyszłam z mieszkania. Od tego czasu juz nie było kontaktu. Miałam z nim bardzo cudowny sex a teraz nie potrafię i nim zapomnieć, nie wiem czy to przez ten sex czy co :(

Gość mućććkaaa
typowe pierdolenie

Gość mućććkaaa
a to chociaż zaznałaś cudownego seksu - ciesz się, bo nie każdemu będzie dane.

Gość Aneetaaa
19:06 [zgłoś do usunięcia] Bjornwolf Żyj swoim życiem. Bądz wolna. Skup się na osobach, które są dla Ciebie ważne jak i Ty jesteś dla nich ważna. Trzymaj głowe do góry i skup się na tym co Cie spotyka teraz bowiem ciąglę patrząc w przeszłość nie zbudujesz tego co jest przed Tobą - PRZYSZŁOŚCI Mądre słowa:) Dziękuję Ci dobry człowieku:)