Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie udalo sie nigdy mi

Jestem na kafeterii od 2007 roku i do tej pory nie zyskałam popularnosci :(((

Polecane posty

autorko, jak dobrze zapłacisz to oddam ci mojego nicka :classic_cool: będziesz miała dożywotnią popularność :D

żab a od kiedy to popuarny ejes:P chyba tylko dzieki temu ze ram gdzie FM tam Ty :P:P

Gość nie udalo sie nigdy mi
znany z dobrych prowo -- a jak powinno wygladac dobre prowo ? Daj jakis krociutki przyklad :) szablon zebym wiedziala co i jak ;), nie udaje mi sie bo wlasnie przesadzam, pisze zazwyczaj zbyt wulgarnie dosadnie i malo wiarygodnie, jak naćpana albo 13letnie gimgowno

Gość tym dowalaniem jej
bo ona na bazie fiku chce wypromowac sie

Gość znasz takie niki
set a kto jest popularny ale niewypromowany na sile ?

Gość yhy to jestem
niezła,bo dosc szybko zyskałam popularność ale w gronie jakie sama wybralam:)

Gość zadny z was kant dupy
ani kamecha ,,,,, fioletowy widelec, to były czasy kafe

Gość znany z dobrych prowo
ciezko mi to wyjasnic, to trzeba umiec;) wyczuc odpowiedni klimat i troche sie w tym wszystkim zatracic;) przede wszystkim musisz uwierzyc ze jestes ta postacia, wtedy trudno jest cie zagiac najpierw musisz dokladnie ustalic sobie wszystkie szczegoly i zapamietac je, bo wiele osob wyklada sie na pozniejszych sprzecznosciach z tym co pisalo wczesniej;) ogolnie nie dawaj wszystkiego od razu z grubej rury tylko prowadz progresywnie dana prowokacje jak tworzysz dana postac to musi byc to osoa rzeczywista, z krwi i kosci, ktora oprocz tematu prowo ma takze inne sprawy, swoje zycie, a to co jest prowo jest tylko tak przy okazji

te 2 moje prowo to byly osoby calkowicie wykreowane

aha i zeby bylo smieszniej obie te osoby byly kobietami, co bylo dla mnie dodatkowym wyzwaniem, ale ze znam sie swietnie na kobietach, to udalo mi sie;)

Gość ten wyzej dobrze radzi hh
do pisania prowokacji trzeba miec troche niepokolei w głowie ;) Jesli piszesz jako kobieta musisz to bardziej przezywac, duzo pisac o niczym jak to kobiety, zaraz sie zlecą pierwsze w podobnej sytuacji np zdradzone. NIE UCIEKAC tylko uczestniczyc w rozmowie, bo jesli zaczniesz temat i co jakis czas cos wtrącisz to zgadną ze to fake. Jesli chcesz prowadzic dluzsze prowo zaloz czarny nick - to budzi zaufanie u kafeterian ze traktujesz temat powaznie :classic_cool: nie naduzywaj buziek i emotek, bo tak robią stali bywalcy, nowa forumowiczka nie zna skrotow do cool'a czy 😭 tak jak wyzej zostalo napisane musisz uwierzyc ze jestes osoba o ktorej piszesz, troche kreatywnosci a dalej latwo pojdzie. Tematy o aborcji etc zostaw na pozniej, trzeba umiec je prowadzic, jesli nie bedziesz potrafila topełe przejmą hieny typu offerma czy smieszny student albo inne gowniane prawicowce 🖐️

i ignorowac jesli ktos ci zarzuca prowo, czy np jak piszesz jako kobieta a ktos ci zarzuca ze jestes facetem nigdy sie nie tlumaczyc, bo jak raz ktos cie przygwozdzi to koniec;)

i nie pisz nigdy : ten temat to nie prowokacja potraktujcie mnie powaznie :D

i warto znalezc na temacie jakiegos sprzymierzenca ktorego bedziesz oswajac i on/ona zacznie cie popierac (przez co uwiarygadniac) i 2-4 osoby ktore bedziesz celowo wkurzac, a ktore beda ci nabijaly komentarze, sa to zazwyczaj rozne kobiety o mentalnosci przekupek, trzeba tylko znalezc ich czule punkty i konsekwetnie podbijac, ja to nazywam polityka personalna prowo

aha i na kafeterii jestem od tego roku

no i trzeba pisac o sytuacjach z zycia wzietych, ze swojego zycia

e tam ja ciągle zmyslam :classic_cool: sporo pomyslow biore z kolorowych gazet albo cos uslsyze w pociagu czy tramwaju, potem podkoloryzuje i gotowe :classic_cool:

w sensie z zycia wzietych ze to maja byc sytuacje zyciowe, jakis romans, zdrada, a nie kolejna dyskusja o aborcji itd, moj ostatni, zakonczony sukcesem projekt dotyczyl wlasnie zdrady

zdrady sa juz nudne

Gość glupkiiiii...
Trzeba być idiota żeby wchodzić tu od 7 lat

tak, ale goska287 chwycila i przez niespelna miesiac nastukali 5 000 komentarzy;)

i zeby bylo smieszniej bylo to jakies 3 miechy po izzzzie27

goske287 robilem juz bez bledow ktore popelnilem jako izzza27

ja wole prowokacje na ktorych cos sie dzieje, takie gdzie nowe odpowiedzi pojawiają sie co minute-dwie, ozywiona dyskusja :D tematy o zdradach to odgrzewane kotlety ;) zawsze piszą to samo

choc przy gosce popelnilem jeden blad, bo w pewnym momencie pomylil mi sie wiek synka i ktos to wychwycil, ale jakos z tego wybrnalem;)