Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie udalo sie nigdy mi

Jestem na kafeterii od 2007 roku i do tej pory nie zyskałam popularnosci :(((

Polecane posty

Gość znany z dobrych prowo
jako goska287 udzielalem sie tez w tematach o zarobkach i byl raz dzien, ze bylo tyle wpisow, ze odpisywalem z godzinnym opoznieniem;)

Gość ten wyzej dobrze radzi hh
Ludzi tutaj bulwersuje rowniez sprawa wykształcenia- chyba jakies kompleksy Napisz, ze ''byłas'' na randce z facetem po zawodówce a ty jestes np hm po farmacji czy prawie , obraz delikatnie z klasą innych bez wyzszego , dodaj ciekawą historie i gra gitara, w ten sposob mialem kiedys 368 odpowiedzi

albo jako facet atakuj brak wyksztalcenia lub slabe zarobki kobiet, kwestie zwiazane z otyloscia, kwestie placenia za siebie itd reakcje na to ostatnie sa czasami na granicy furii

Gość ten wyzej dobrze radzi hh
Otylosc jest no1 :classic_cool: zarobki tez ok ale trzeba sie napocić przy dyskuski z lachonami które jak mantre powtarzają ze facet krory nie umie zarobic na zone i dziecko nie jest prawdziwym facetem :D

tak i ze prawdziwy facet nie siedzi na babskim forum bla bla bla, trzeba przebrnac przez ten przykry rytual, ale pozniej bywa fajna zabawa jak sie trafi na wyjatkowo uparta ksiezniczke, ktora oczywiscie ma faceta takiego prawdziwego, ktory za nia placi, a reszta to sa namiastki facetow

przyklad dobrego prowo to jest np temat pt. "kochanki cudzych mezow i te ktore odbily innym meza" czy jakos tak, co ciekawe nie ja zalozylem ten temat, ale go przejalem i poprowadzilem

Gość frdssdg
;; 20:35 [zgłoś do usunięcia] żab-X autorko, jak dobrze zapłacisz to oddam ci mojego nicka będziesz miała dożywotnią popularność ;; Powiedz wprost ze robisz dla kafe debilko.

Gość załóz jakikolwiek czarny
nick i napierdalaj tematów jak fiku miku za pół roku będziesz sławne

fiku mikuuu to wg mnie pracownik kafeterii

najsłynniejszym bywalcem kafe jest offerma:P jego bieg wokół ławki został w lipcu zgłoszony do księgi rekordów guinnessa

offeerma slynie ze swojej glupoty i z tego ze sie szybko wkurza i wyzywa, dlatego tylu ludzi z nim gada

Gość wielke PHI!
żeby byc popularnym na kafe trzeba być nieźle porytym

glupkiiiii... Trzeba być idiota żeby wchodzić tu od 7 lat yhy -pozyjemy zobaczymy, jak koczysz :P

A po co ci sława na kafe? Piszesz tutaj tak długo tylko, żeby być tak zwaną "osobą sławną", jak tak to powodzenia życzę ;D

ja to traktuje jako zabawe i poznawanie ludzkich reakcji, dzieki temu latwiej radze sobie z ludzmi w realnym zyciu

Gość d14444444444444444d
1. Trzeba czesto tu siedziec, najlepiej wchodzic kilka razy dziennie wtedy inni myslą ze caly dzien spędzamy na kafe 2. Pisac duzo o sobie, o swoim zyciu, oczekiwaniach, pierdolic jak inni pomyleni zwlaszcza Noxi 3. Trzeba czyms sie wyrozniac, jak np wyzej wspomniana Nox czy Fiku 4. Najlepiej wstawic fotke do stopki i czesto ją zmieniac, popularnosc gwarantowana, nawet jesli jestesmy ladne to nas zwyzywają

Gość d14444444444444444d
ja pierwszy raz weszlam w 2001roku ale to chyba było forum o2 a nie kafe

albo tematy jak srednio ladna laska chce sie dowartosciowac i wstawia swoja fotke i wpisuje w temacie: "chcialabym byc tak piekna jak ona, zazdroszcze jej wygladu", albo "ocencie moja kolezanke"

;)

Gość simian raticus 666
Tylko Wam się wydaje, że jesteście sławni! Sława, umiera i zdycha, lecz pozostaje ona w mózgach i sercach psycho-fanek na zawsze, aż do śmierci! One się zakochują na zabój, finalnie i do śmierci! Marzą o Tobie i wiedzą, że Cię nie mogą mieć! Nawet, gdy się ożenią nieszczęśliwie to nadal Cię kochają, czy tam podkochują się bez pamięci! Szczególnie jak młode są mając tak z 17-30 lat!

Gość jugopolis
ja tez chce byc slawna :(

Gość DO znany z dobrych prowo
Dobrze piszesz Tak samo pracownik Kafe to Regres :O fiku miku Krwawa wilczyca - Kulturka vel Kultura mam na drugie -- tam ma cos z glowa albo powazne problemy jesli nie robi dla kafe -- wyjatkowo jej nie trawia ludzie bo poucza innych a widac sama ma ze soba powazne problemy

Gość jugopolis
FM mnie wkurza :P taka CIAPA z niej

Gość fffffffjffngngncm
Regres to na pewno w o2 pracuje :O nie wierze ze mozna miec prace i calutki dzien siedziec na forum , no nie uwierze

Gość Do znany z dobrych prowo
Regres na stowe pracuje dla kafe mam na to dowody i nawet teraz wiem ze zrobi mi specjalnie zeby bylo na moja niekorzysc.

z regresem to by sie moze i zgadzalo, bo pisze w godzinach pracy, a nigdy wieczorem i po poludniu, ale lykal moje prowokacje, a przeciez jako pracownik znalby moje IP, fiku mikuuu to na 200% ktos z kafeterii bo nie wierze, zeby zdrowy na umysle facet (tak, facet) zalozyl 200 tematow w ciagu kilku miesiecy kulturka przynajmniej stara sie wypowiadac merytorycznie w dyskusjach aha i regres uaktywnia sie w tematach finansowych i tam gdzie jest podzial obowiazkow domowych, zarobki kobiety itp