Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość idiot czy nie idiot

Jestem kurduplem i noszę wkładki podwyzszające. Co o mnie myślicie ?

Polecane posty

Gość Antybaby Ala
Chłopie co żadna nie chcę? To Twój kompleks? Wzrost to nie wszystko. To jedna cecha wyglądu, a jest jeszcze charakter, zainteresowania. Musisz nadrabiać brak wzrostu niestety tak jak ja. Hm... Kupię sobie takie wkładki +5 cm i zobaczę przez mc jak kobiety będą na mnie patrzeć:P Ciekawe jaka będzie różnica:D

Al - niedawno miałem, może nie aż tak, ale byłem na dobrej drodze zostania "Kurdu 2", także myślenie jego jest mi o tyle bliskie, że wiem ,ze go nie przegadasz bo on ma swoje racje i tyla.

Nie to że żadna mnie nie zechce, ale na pewno równa i wyższa!! Zresztą nie mogę się przy lasce czuć jak ciota albo na równi z nią, a taka wyższa ode mnie będzie silniejsza i jak w łóżku wejdzie na mnie i dotknie mnie swoimi dużymi stopami, to poczuję się jak mega denna CIOTA!! :(

Gość Wiolaaa93
przeczytalam wszystko i powiem ze jeden od drugiego nie jest wcale lepszy, wszyscy jestescie na swoj sposób po***doleni.

Gość Antybaby Ala
Frodo być może, bo faktycznie przydałby mu się psycholog z jego podejściem. Nie wiesz gdzie i za ile można kupić takie wkładeczki:P Bylbym wdzięczny za link:)

Gość Antybaby Ala
Wiola racja, normalność to pojęcie względne:)

Gość ghghfdhdghgfhfd
na pocieszenie powiem ze znam goscia co nie ma nawet 170 ale jest przypakowany ostro wyglada jak hardkorowy koksu i zmienia laski co tydzien:D

Al - nie wiem, kiedyś myślałem o takich specjalnych butach, ponoć nawet 8 cm dodają. ale głupio bym się czuł na obcasie, bo to praktycznie tak jest, tzn taki ma się wtedy ułożenie stopy nie? Bez sensu, chyba bym się czuł jak tranzystor

Gość Wiolaaa93
no to dobrze wiedzieć ze jesteśmy zgodni w tej jednej kwestii

Facet nawet przypakowany mający mniej niż 170 cm wzrostu będzie fizycznie słapszy od młodej wysokiej laski z dużymi stopami!! To logiczne i oczywiste!

Gość Antybaby Ala
Czyś Ty chłopie z kołyski spadl? Facetz bajcem z 45 cm jak przywali innemu wyższemu z bajcem 32 cm to ten będzie zęby zbierał. Liczy się technika i spokojnie zasięg rąk i nóg można zminimalizować. Dodatkowo doświadczenie i obycie w trzaskaniu:D

Ale np laska co jest wysoka może zrobić prawko kat C i jeździć tirem, zostać policjantkom albo ochroniarką! Facet jak ma mniej niż 170 cm nie będzie mógł ani ciężarówki prowadzić, ani policjantem zostać, ani ochroniarzem!! Taka prawda!!

Gość Antybaby Ala
Wypróbuję tańszym sposobem. Potrzeba matką wynalazku:P Wezmę kupię lepsze wkładki takie biomagnetyczne, a z tektur wytnę sobie i nakleję parę wartsw i tak by dało 5 cm:P Wyjdzie taniej i zobaczę jak się będzie chodzić:D

Gość Wiolaaa93
jak kolega wyzej wspomnial hardcorowy koksu raczej nie ma co liczyć na kobiete na poziomie , wiec nie wiem skąd ten podziw dla niego? poza tym, ludzie dla kogo te wkladki? dla was czy dla innych? jezeli macie sie w nich czuc nie komfortowo, to po co? chyba lepiej zaakceptowac siebie, tak bedzie prosciej czyz nie? dla pocieszenia niskich panów moge dodac ze jakis czas temu odstawilam wieczne odchudzanie i jest mi z tym dobrze, i wlasnie jak tak sobie pomysle to dochodze do wniosku ze nie odchudzalam sie nawet dla siebie, szkoda wlasnego zycia aby wpasować sie w kanon czyjegoś

Gość Antybaby Ala
Ty nie gadaj bzdur, bo by być policjantem trzeba mieć minimum 165 cm. Weź sobie popatrz na stronę policyjną. Pleciesz takie głupoty bez pokrycia, że szok. Wszystko chcesz zwalić na wzrost. Niski wzrost mało co polepsza, ale jakby wzrost tylko decydował o ludziach to by ludzi niskich nie było, a ktoś musi być niski by ktoś był wysoki. Wiem, że to boli, bo wzrost nie zależy od NAs, ale trzeba prostowac kręgosłup i nadrabiać innymi sprawami:)

Ja z 3 panów jestem w sumie jedynym gównem, bo mam mniej niż 170 cm! Jak na mnie poleci jakaś laska, to sama będzie miała problemy na punkcie swojego wyglądu!! Normalna niezakompleksiona sprawna psychicznie i fizycznie kobieta nie poleci na mnie, jestem antysexy i paskudny!!

Gość 0_o 2525
Ale wy gadacie bzdury..ja już kiedyś tu dyskutowałam z frodo na ten temat, zjechał mnie równo...ale ja dalej uważam, że wzrost NIE jest najważniejszy. ja mam 167 cm mój facet 169 i jest super! I na dodatek pracował przez pół roku jako ochroniarz :D Nie mam wielkich stóp itd idąc rozumowaniem kolesia z bydgoszczy.

Antybaby Ala, owszem trzeba mieć 165 cm by zostać policjantem, ale w przypadku KOBIETY !!!! Facet musi mieć min 170 cm albo nawet 175 cm aby został zakwalifikowany !!!! Wiem co piszę !!!

Gość Antybaby Ala
Wiola, odchudzanie to inna bajka. Tu jestem ostry po za przypadkami chorobowymi (mały procent,a zawsze wilee się o tym krzyczy) to złe nawyki i lenistwo. Ja mam kratę na brzuchu i w bajcu 40 cm, nad klatą muszę popracować. Wagę nie można do wzrostu przymierzać, bo w 99% to zależy od ciebie i to zmieninalne w czasie. Wzrost nie. Akurat wkładki dla mnie i chciałbym ptrzeprowadzić mały eksperyment. Czy zmieni się spostrzeganie mnie. Zwłaszcza, że bacząc na mój pomysł to niewielki koszt.

Gość Wiolaaa93
głownym problemem nie jest twoj wzrost, a twoje podejscie, jezeli mam byc szczera to sory ale malo która dziewczyna chcialaby byc z tak zakompleksionym facetem. chłopie, podejscie to podstawa, troche wiary w siebie

Gość Antybaby Ala
I TYLE ZAMILCZ KURDU - Zgodnie z art. 25 ust. 2 pkt. 6 ustawy z dnia 6 kwietnia 1990 r. o Policji jednym z etapów postępowania kwalifikacyjnego jest ustalenie zdolności fizycznej i psychicznej kandydata do służby w Policji. Komisje lekarskie działają na podstawie rozporządzenia Ministra Spraw Wewnętrznych z dnia 9 lipca 1991 r. w sprawie właściwości i trybu postępowania komisji lekarskich podległych Ministrowi Spraw Wewnętrznych(Dz. U. z 1991 r. Nr 79, poz. 349 z póżn. zm.). Załącznik nr 2 przedmiotowego rozporządzenia zawiera wykaz chorób i ułomności na podstawie którego komisje lekarskie wydają orzeczenie o stanie zdrowia i stopniu zdolności do służby. Zgodnie z ww. załącznikiem komisje lekarskie przyjmują wartości wzrostu dla kobiet od 160 cm, natomiast dla mężczyzn powyżej 165 cm. 165 cm i ja wiem co mówię, nie posługuję się pustosłowiem jak TY.

Gość Wiolaaa93
uwierz mi ze w odchudzaniu nie wszystko zalezy od nas samych , wiem cos o tym

Gość abece
przeciez wszyscy ci niziołkowie i jemu podobni to trolle:D

No może tak jest z tym wzrostem w Policji, ale znając Donalda Tuska i jego nienawiść do kurdupli, to pewnie za chwilę zmieni ten punkt i facet będzie musiał mieć minimum 170 cm albo 175 !!!!! Na bank !!

Gość Antybaby Ala
Abece ile masz? Bo kobiety mają mniej wzrostu niż ja w 80%, więc cichaj niziołko:P I skoro kobiety zaburzyły propocję wzrostu szpilkami to możliwa jest równowaga. Wiola nie chcę Cię urazić, ale to tylko wymówki. Tak mówią Ci co stosują prymitywne diety dukana itd. Zamiast solidna dieta i ćwiczenia. Ja na kratę na brzuchu pracowałem godzinami, wstwanie o 6 nad ranem i bieganie po 2 h. Zrobilaś tyle? Więc bez ściem. Gdyby drążek dawał przypływ wielki wzrostu to miałbym 200 cm, bo naprawdę wiele w tym kierunku czyniłem. Potrafiłem wisieć po 30 minut dziennie na samym drążku, nie mówiąc o innych ćwiczeniach. Zrobiłaś tyle?

Gość 0_o 2525
no to ciekawe. ja mam kumpla, który dostał się do policji i nie ma 176 cm tylko równiusieńko 170.

Gość Wiolaaa93
nie nie zrobiłam tyle, ale nie siedze na dupie calymi dnaimi, i mam w zyciu inne priorytety i marzenia niz wygląd supermodelki czy gwiazdy fitnessu

No to widocznie teraz przyjmują od 170 cm... ale na pewno nie od 165 cm !!! Tamto to macie stare dane, Tusk nie pozwoli aby kurdupel mający 165 cm był w policji !!!