Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość idiot czy nie idiot

Jestem kurduplem i noszę wkładki podwyzszające. Co o mnie myślicie ?

Polecane posty

Gość arbuzowe love
frodo, jeżeli śmieszą cię teksty tego zakompleksionego trolla, to wyjmij tego dropsa spod kopuły :)

Gość Websterqaw
Nos co chcesz i miej innych w dupie

Gość Antybaby Ala
Arbuz w realu już byś przystąpiła do miecza, albo bym cię olał moczem, bo na moją rozmówczynie się nie nadajesz;P Po za tym już się seplenisz zatem wywowałem u ciebie emocję:P Podziękuj mi, bo jako kobieta kochasz emocjonalność. Frodo wolę skurwiel:D Pojechałem jak skurwol:D Na tym forum dopiero mnie odarto do cna z ułudy, że kobiety są kochane. W większości to zakłamane spermopijki:d

Gość Antybaby Ala
kurdu_bydzia Ty masz jakiś kompleks pały czy pochwy? Ważna jest technika, długość członka i grubość, a nie wzrost chyba, ze to różnica +20 cm, ale zapytaj koleżanek co mają 155 i uprawiają seks z facetami 190 cm. Wy wiecie tępę dzidy najwięcej o różnicy wzrostu w łózku:D Jak męzczyzna 170 startuję do 165 to wyśmiany... Jak kobieta 155 startuję do 190 cm, to pięknotki od 7 boleści mówią, prezcież wzrost się nie liczy. PASKUDNE DWULICOWE BABSKA:D

Antybaby Ala - Kurdu jest lekko przed trzydziestką i do tej pory ponoć tylko raz się bzykał z jakąś prostytutką, także jego teorie o pochwach to z przymrużeniem oka

Wysoka laska Z dużymi stopami ma szeroką pochwę i dłuuugą. A ja mam europejski penis, tylko 15-16 cm we wzwodzie i 12 cm obwodu. Z taką 180 cm sex nie byłby możliwy, gdyż w ogóle nie byłoby tarcia!!

Wysoka dziewica o wzroście 180 cm i rozmiarze buta 43 jest szersza niż prostytutka o wzroście 160 cm i rozmiarze buta 37 !!! To oczywiste i logiczne!!

Gość Antybaby Ala
Frodo miałeś rację:) Już Cię lubię:) Żółwik Ziom:) Kudziu masz wiedzę o pochwie jak pierwotniak:P U wejścia już kobieta doznaję największej przyjemności, punkt g mieści się niedaleko wejścia. Nie wspominając o łechtaczce, orgaźmie sutkowy, który faktycznie trudno wywołać:P Po za tym chłopie, ja serdecznym palcem doprowadzam do orgazmu, a pałę mam właśnie europejską 15-16 cm, ale przekracza grubością średnią 14,5 i w chuj chuja mam:P Zaraz zaczną krzyczeć, że poniżej 20 cm nie schodzą, a by stękały, że za gruby i jakby wszedł o w chuj dobry:D To moja najlepsza młócka:D

Gość idiot czy nie idiot
onawi - ja juz mam 24 lata, na hormon wzrostu jest juz za pozno :O NFZ nie chce dzieciom tego refundowac a co dopiero doroslym. Drązka nie probowalem. Zeby miec np 175 musialbym isc pod nóz, ale jak tu wyzej ktos napisal pol roku w domu z żelastwem na nogach i ciagle łykanie ketonalu bo boli rozciąganie :O no i koszt killanscie tysiecy ale wiecej za obie nogi

Ale ja mam CIENKIEGO i wysokie dziewczyny jak się nawilżą mają szerszą pochwę niż mój członek!! Standardowo laska ma właśnie ok 12 cm obwodu rozwarcie, a jak jest do tego wysoka to to rozwarcie ma stosunkowo większe powyżej 14 cm!! :( Członek mający 12 cm obwodu to cieniutki, tylko malutkie dupeczki jest w stanie zadowolić, taka prawda !!!

Gość Antybaby Ala
Kudziu dałeś się omamić kobiecej propagandzie i jesteś pełen w kompleksach. Podziękuj im za smutny żywot i posłuchaj mnie:) Kobiety mówią musi być pała +20 cm, masz mieć samochód, dom i powyżej 185. Jedne mówią prawdę, ale większość Cię testuję, bo popatrz na ulicy ilu gości spełnia takie wymagania, a ma takie panny, że sam bym podszedł i się zapytał jak Ty to zrobiłeś. Powiedziałbym wprost do takiego - ucz mnie. Chociaż już mi to zbędne, bo wiem, że należy być sobą i mieć wywalone, jak masz poczucie własnej wartości dumę oraz ambicję to nie ma bata byś nie miał panny.

Kurdu - to zamiast takiej wysokiej fiuta wpychać, wepchnij jej głowę. Takiej wielkiej z wielkimi stopami na pewno sie zmieści, tym bardziej że masz zakola to wsunie się gładko:classic_cool:

Gość Antybaby Ala
Netefilka, a PRAWDZIWE KOBIETY TO 90-60-90, A RESZTA TO BABOCHŁOPY:D TYLE DO CIEBIE:D

Gość Antybaby Ala
Frodo nie lecimy po swoich. On się pogubił. Wzrost, łysienie to coś na co nie mamy wpływu. Nie lecimy po sobie tak. Jesteś facetem i powinieneś to wiedzieć:) Paradoksalnie kobiety mogą się łatwiej zbliżyć do 90-60-90, bo to kwestia wytrwałości. Ale wzrost i włosy to inna sprawa, genetyczna w 90% (reszta styl życia, pokarm, ćwiczenia itd).

Nawet jakbym znalazł jakąś przyjaciółkę, to i tak wolałbym sexu nie uprawiać, bo jakby zobaczyła moją budowę i mojego cienkiego penisa, to by mnie pogoniła i jeszcze nasłała na mnie jakiegoś swojego byłego... :(

"Członek mający 12 cm obwodu to cieniutki, tylko malutkie d**eczki jest w stanie zadowolić, taka prawda !!!" No i starczy, przecież malutkie dupeczki to marzenie każdego faceta. Chyba, że jesteś jednym z tych zboków co wolą dupska jak szafy trzydrzwiowe.

Gość Antybaby Ala
Ja lubię małe dupeczki i dupska jak szafy trzydrzwiowe. Fetyszysta ze mnie:D Chłopie mój palec serdeczny ma z 10 cm chyba, ale takie palcówy jakie czyniłem to chłopie:D Tylko kobiety pytały - dwa paluszki czy jeden:P A ja - cała ręka już

I tak przy moim skrajnie niskim wzroście 169 cm w grę wchodzi kobieta nie wyższa niż 155 cm !! No 160 cm to przesadzony max... ale wyższa nie przejdzie!!

Gość Antybaby Ala
Frodo należy do męskiego grona choć baby mu zmąciły psychę, bo uwierzył w ich testy. Pała mu zmiękła. Czas by stwarddniała i włożył pilota do kokpitu:D Ja go nie znam, daję mu szansę na lepsze życie:D

Gość Antybaby Ala
Oj tam oj tam od razu zbok:D Lubię poświntuszyć z dupeczkami i to różnymi:D Nie odmawiam zbytnio im uciech:D Nie dyskwalfikuję jak one za pozycję społeczną, kasę, wzrost. Kuku wytłumacz mi zatem znane rodzuny co facet jest niższy o 10 cm od żony i mają gromadkę dzieci:D PIerdzielisz stary. A te 155 to wola 190 cm, więc prędzej masz szansę u babeczki 175 niż u takiej 155. Ja mam 176-178 w zależności od wyspania i do 155 to nie podchodzę, prędzej uderzeam do 185 cm:D Wiem, że mam większe szansę paradoksalnie:D A zbłaźnienie się jest śmieszne, bo i tak małe szanse były na sukces, a jak sukces to ostra jazda. Po za tym będąc niskim lepiej mieć równego wzrostu lub wyższą babkę, bo dzieci będą wyższe niż Ty:) Myśl Ty perspekktywicznie:)

Kuku wytłumacz mi zatem znane rodzuny co facet jest niższy o 10 cm od żony i mają gromadkę dzieci. Znając kurdu zaraz je zwyzywa od suk i napisze, że za bycie z niższymi powinno się je rozstrzelać, no w drodze łaski zamknąć w łagrach. Al, Ty naprawdę nie wiesz, z kim piszesz.

Gość Antybaby Ala
Frodo zobaczmy, ale coraz bardziej poważnie biorę sobie Twoje rady do serca:) Widzę, że ciężki przypadek:) Dzięki Ziom:) Mój wzrost byłby fajny, bo jest 8-12 cm wyższy od średniej kobiet, ale ubierają szpilki i dupę wzieło przewagę. Sam się zastanawiam nad wkładami +5 cm, bo sam choć jestem blisko 180 cm to wiem jak kobiety dyskryminują mężczyzn za wzrost.

Gość onawi
24 to juz troche pozno,shit.....wkladki dobry pomysl a co inni gadaj to olweaj wazne zebys ty mial dobre samopoczucie......probuj z tym drazkiem na pewno nie zaszkodzi moj syn ma 15 lat i tylko 147 cm ,wwiercilm drazek w futryny w dzwi i sie wiesza kilka razy w tyg ,starszy tez ma ucieche bo sie znow podciaga ......syriesly moj znajomy tez podrosl w ten sposob te kilka cm,moze jeszcze nie jest za pozno ,jeszcze masz mlode kosci ......trzymaj sie :)

Z Równą ani wyższą nie mogę być, bo żadna z takich nie zechce AŻ TAK niskiego!! Pamiętajcie że 169 cm to skrajnie niski wzrost!! A dzieci nie planuję, z niską to już w ogóle. Jakbym miał mieć nie daj boże syna, to wiem że by był ode mnie niższy :(