Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaagiii

"bez sensu" - POMÓŻCIE!

Polecane posty

Gość aaagiii

Zdaję sobie sprawę, że na świecie istnieją dużo ważniejsze problemy, ale to dla mnie jest naprawdę przykra sytuacja. Mam wrażenie, że moje życie nie ma sensu. Do niczego nie dążę, nie mam celu, hobby, zainteresowań. Po prostu nic. Jestem samotna. Tak, mam cudownego chłopaka, ale w zasadzie tylko z nim spędzam czas. Nie mam koleżanek, znajomych (jedyni ludzie, z którymi się spotykam raz na jakiś czas to rodzina bądź znajomi mojego chłopaka). Są wakacje, a ja całe dnie siedzę w domu i umieram na nudę. Nie wiem, co mam ze sobą zrobić. Dodatkowo mam niską samoocenę. Co mam robić? Próbowałam znaleźć sobie jakąś pracę (ale na 2 miesiące nikt mnie nie chce, nawet dorywczo), hobby (ale nic mnie nie interesuje), cel (ale nie mam pomysłu). Wiem, że użalam się nad sobą, ale po prostu nie mam już siły do samej siebie. Taki stan prawie doprowadził do rozstania z chłopakiem, bo i on nie może już ze mną wytrzymać. Mimo wszystko proszę o poważne odpowiedzi i porady. Nie jestem jakąś zdesperowaną wariatką cierpiącą na depresję. Po prostu mam problem.

Gość fdgfgfhh
moze zacznij uczyc sie językow, zmien diete itp