Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Frittot

Dlaczego przeciętne dziewczyny mnie olewają?

Polecane posty

Gość Frittot

Mogłoby się wydawać że powinno im na mnie zależeć, bo dużo ładniejsze chciałyby być ze mną. Po pierwszej randce, nie chcą się dalej spotykać. Albo przestają się odzywać albo nie mają czasu. Co jest ze mną nie tak?

Gość Frittot
Chyba nie o to chodzi. Albo idziemy na spacer albo na kawę, piwo i zawsze ja płace. Nie wiem może one chcialyby żebym je zabieral od razu na jakiś obiad.

Gość 123231
Jak chciałyby być z tobą dużo ładniejsze, to czemu chodzisz na randki z dużo brzydszymi?

Gość Frittot
Nie ważne, czy tylko wygląd się liczy?

Gość Frittot
Czy może mieć to jakiś związek z cuchnącym oddechem, ktory zionie z mojej paszczy prosto w twarz?

Gość whedif
może Ty jesteś za fajny i te przeciętne się krępują pozdro

Gość Frittot
Krępują się ? Niby czego?

Gość Frittot
Jakieś superinteligentne to nie są. Normalne dziewczyny.

Gość Frittot
Mam powodzenie u tych super lasek. Nie wszystkich oczywiście ale dużo fajnych lasek o mnie zabiegało o których niektórzy faceci mogą sobie tylko pomarzyć. Nie wiem gdzie leży przyczyna.

Gość 123231
Dla faceta liczy się w pierwszej kolejności wygląd, dopiero potem patrzy na inne rzeczy. Jeśli u ciebie jest inaczej, to nie jesteś facetem. Panienka mogłaby być wyjątkowo bystra, ale gdyby przy tym była też gruba i brzydka, nie wzbudziłaby zainteresowania atrakcyjnego faceta. Wniosek? Nie jesteś tak atrakcyjny, za jakiego się uważasz, a te "dużo ładniejsze" tak naprawdę mają cię gdzieś.

Gość fewjng.kw;
Może te ładne lecą tylko na kasę, a te brzydsze są bardziej inteligentne ;)

Gość Frittot
Nie jestem nie wiadomo jakie ciacho. Nie ma ludzi, którzy wszystkim by się podobali. Więc i ja nie podobam się wszystkim dziewczynom ale na powodzenie nie narzekam. Z tymi laskami nigdy nie chciał bym spędzić reszty mojego życia. Jeśli to Cię ciekawi to umawiałem się z nimi z nudów. Wiem na co mnie stać i nie wmówisz mi że nawet te przeciętne mnie nie chcą. Może i nie chcą ale to ich problem.

Gość Frittot
Nie wiem co ma inteligencja do urody.

Gość 123231
"Może te ładne lecą tylko na kasę, a te brzydsze są bardziej inteligentne" Zwykły stereotyp, nie ma reguły.

koleś co ty bredzisz ? Chcesz komuś wcisnąć, ze olałes super laskę, żeby z pasztetem pogadac o filozofii ? gdybys mial szansę na ładną to mialbys tez szansę na ladną i inteligentną kobiety nie roznicują się na typy ładna badz inteligentna, gdybys kiedykolwiek z owymi dobrymi laskami przebywał pewnie mialbys szansę to zobaczyc

Gość Frittot
Nie muszę wam udowadniać mojej atrakcyjności. I tak byście zbesztali mnie z błotem choćbym był idealny, więc nie ma to sensu.

Gość Frittot
Od razu olałem. Czy muszę się spotykać tylko z pięknymi? I wy to mówicie kobiety? Same marzycie żeby spotkał się z wami jakiś przystojniak który nie patrzy na wygląd a tu piszecie jakieś bzdury.

Gość whedif
wypowiedź bez nicka 1986 świadczy o zepsuciu, wyrachowaniu i cynizmie naszych czasów ech don't wanna live on this planet anyway