Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak lepiej

jesli w ofercie pracy podane jest, ze

Polecane posty

Gość jak lepiej

CV mozna przeslac mailowo lub przyniesc osobiscie, to rzeczywiscie im obojetne, czy moze lepiej sie pofatygowac? zalezy mi na robocie, ale wymagana biegla znajomosc jezyka u mnie jest na poziomie zaawansowanym-C1, wiec nie biegla i nie wiem, czy jak ni przeczyta CV, to nie zamsieje sie w oczy:O

Gość anna144444
tak i tak zaniesc ja tak zrobilam...") pracuje juz 10lat w tej firmie ... i od 4 lat rekrutacją i jak na topatzre???widze ze zalezy komus skoro daje tak i tak..

Gość jak lepiej
wyslac i dodatkwo zaniesc? a jak padnie pytanie?po co pani przymosi, skoro juz wyslala mailowo? to co ja powiem?:) jutro stawie sie tam z tym moim CV,jak moge zrobic dobre wrazenie? jakos sie ubrac, ale jak, niby nie rozmowa, ale chce wygladac profesjonalnie:D jezu, praca dokladnie mieszaca sie w moje wyksztalcenie, jakbym ja dostalala, to chyba bym ze szczescia pawia puscila-przepraszam:O

Gość anna144444
ubierz sie ladnie lae nie wyzywajco kochana:) a jak zapytaja czemu to powiedz ze dlatefgo zeby miec pewnosc ze doszlo bo z internetem masz problemy i nie wiesz czy doszlo czy nie...i z eibternet roz y ejst raz dziala dobrze raz zle...

Gość anna144444
głowa do gory i z usmiechem :) dostaniesz ta [prace...:)

Gość jak lepiej
o, w sumie dobry pomysl:) nie no, stroj wyzywajacy to odpada:) ech, u nas lipa z ta praca, a ja oczywisci nie mam tak uwielbianego dsowiadczenia, a wymagane jest doswiadczenie w pracach biurowych. dlaczego pracodawcy nie moga zrozumiec, ze ludzie naprawde szybko sie ucza i, ze kazdej pracy i tak trzeba sie uczyc, nawet jak ma sie doswiadczenie, bo nna firma itp. jak to jest z kryteriami, sa tak mega przestrzegane, czy wypisane, bo wypisane, niby sie patrzy, ale bez przesady? moglabym tam nawet na darmowe praktyki chodzic, jakbym pracy nie dostala.

Gość sfsdgsgt
ale argument haha bo internet moye sywankowac , to po co wzszlac skoro i tak sie fatzguje osobiscie buahaha yenua argumentacja rodem y piaskownicz

Gość anna144444
szczerez to dla zasady troche jak sie spodobasz pracodawcy i widziz e ci zaleyz to beirze cie...:)

Gość jak lepiej
no bo 1 co, to pomyslalam, ze wysle itp:) ale juz chyba wysylac nie bd, jest wieczor, jutro z rana tam smigne po prostu:)

Gość anna144444
wyslij dobrze ci radze.... wpsomnisz moje slowa.. wyslij rano beda w pracy to odczytaja dobrze ze na wieczpr ..wyslij wyslij i zaniesc rano...

Gość jak lepiej
dzieki, Anno za pomoc:) :)

Gość jak lepiej
ok, wysle:) poslucham sie madrzejszego.

Gość anna144444
ja mam ponad 40 na karku dobrze radze...za stara estem zeby robic po hamsku co jak niektorzy...

Gość jak lepiej
poszlo. ide spac, bo jutro w takim razie, musze wczensiej wstac. Pozdrawiam:)

Gość wyslij albo zanies
inaczej wyjdziesz na zdesperowaną natrętną osobę, upierdliwca, którego w zyciu bym nie zatrudnila.